ACCES CONSCIOUSNESS

Hoe is ACCESS CONSCIOUSNESS ontstaan?

De grondlegger Gary Douglas was altijd al op zoek naar een manier om makkelijker met het leven te kunnen omgaan. En op een goede dag heeft hij, dankzij een channeling voor een therapeut, ontdekt dat er 32 punten op het hoofd zijn waarvan elk punt voor een bepaald leefgebied staat. Door deze punten zachtjes aan te raken, kunnen allerlei vastzittende energieën weer loskomen en opgeruimd worden zodat de energie weer lekker kan stromen. Deze 32 punten tezamen vormen de bars. Omdat hij wist dat deze methode heel effectief was en een grote bijdrage kan zijn voor velen, is hij deze kennis gaan delen.

 

Dr. Dain Heer zag zijn leven eigenlijk niet meer zitten. Hij had al van alles geprobeerd maar niets had hem tot dan toe geholpen. Doch hij had altijd het gevoel blijven houden dat er iets beters moest zijn. Toen hij hoorde van een barsbehandeling, was hij (volgens zijn zeggen) er wel wat sceptisch over. Toch besloot hij het uit te proberen. Al meteen na zijn eerste barsbehandeling, merkte hij zulke ernorme veranderingen dat hij meteen geïnteresseerd raakte in Access Consciousness en wat het nog meer te bieden had. Dus besloot hij contact op te nemen met Gary Douglas.

 

Gary Douglas en Dr. Dain Heer ontdekken en ontwikkelen sindsdien samen continu nieuwe inzichten, manieren en nieuwe tools om nog gemakkelijker, vrijer en blijer door het leven te kunnen gaan. Behalve de bars hebben zij inmiddels ook diverse bodyprocessen ontdekt die het lichaam kunnen faciliteren om zichzelf te gaan genezen. Deze kennis delen zij graag met iedereen, het is hun wens om het bewustzijn op aarde te verhogen.