Thank you Universe

Gepost 09-10-2016

Aan alles komt een einde.. zo ook aan mijn drie weken vakantie. En wat voor een vakantie! Of ik lekker weg ben geweest? Of ik veel ondernomen en leuke dingen gedaan heb? Mmm nou dat is niet echt spectaculair te noemen. Maar toch heb ik erg genoten van mijn vakantie.

 

Tijdens mijn vakantie heb ik een paar keer iets met een paar vriendinnen af gesproken om eens lekker bij te kletsen. En ik heb ook een paar keer met Access vrienden afgesproken om lekker bars of body processen uit te wisselen. Tevens ben ik naar enkele classes van Access Consciousness geweest. Verder had ik voor mijn vakantie allerlei ideeën om eens aan te gaan werken, maar grotendeels heb ik daar ook helemaal niets mee gedaan.

 

Ik hoor een aantal van jullie al denken “wat zonde van je vakantie”. En zal ik jullie eens iets zeggen? Dat gevoel heb ik dus totaal niet. Ik heb heerlijk genoten van de momenten dat ik wel lekker bezig geweest ben, maar ik heb minstens net zo genoten van de momenten dat ik lekker lui en saai languit op mijn bank heb gelegen. En vooral om te zien dat mijn 2 lieve katten hier zo van hebben genoten deed mij erg goed. Iedere keer dat ik wel even de deur uit moest, kon ik aan hun reactie zien dat ze baalden dat ik de deur weer uit ging.

 

Had ik niet liever lekker weg naar een mooi warm land willen gaan en daar dus van mijn vakantie willen genieten? Daar ik inderdaad voor kunnen kiezen onder andere omstandigheden. Maar ik koos er dit jaar voor om gewoon lekker thuis te blijven. Ik wist dat ik dit jaar graag een aantal grotere Access Classes wilde volgen en ook voor mij geldt, “je kunt het geld maar 1x uitgeven” nog steeds. En ik heb er dus voor gekozen om mijn geld dit jaar lekker in mijzelf te investeren. Want als ik eerlijk ben, geef ik mijn geld liever uit aan allerlei zaken die een bijdrage aan mijn persoonlijke groei zijn dan een hoop geld uitgeven voor 1, 2 of 3 weken lekker in een zonnig land. En daar dan later alleen maar herinneringen aan te hebben. Maar dat is geheel mijn point of view.

 

Enne niet om het een of ander, maar wat heb ik het onwijs getroffen met het mooie weer de afgelopen drie weken. Ik had het Universum al van te voren gevraagd om te zorgen voor goed weer. Ik geloof dat ik maar 2 dagen slecht weer heb gehad en voor de rest scheen het zonnetje heerlijk. Nou ja, ik heb in ieder geval grotendeels heerlijk droog weer gehad. Zoals Access al zegt “Vraag en je zult ontvangen”. How did I get so lucky?

 

Tevens heb ik gemerkt dat ik dankzij de diverse barssessies en body processen helemaal niet zo nodig weg hoef om me lekker te kunnen ontspannen. Gewoon even met iemand afspreken om lekker te gaan swappen en ik heb het gevoel alsof ik heerlijk uitgerust en bijgetankt ben. En eerlijk gezegd, ik denk dat ik me na mijn drie weken meer uitgerust voel dan al mijn collega’s die wel lekker weg zijn geweest.

 

Maar waar ik de laatste drie weken vooral zo erg van heb genoten, is dat ik na mijn Foundation class en een challenge die ik gevolgd heb (en die ik magisch vond) heerlijk de tijd had om alles lekker te laten bezinken en in mijn systeem te laten integreren. Klinkt wellicht vreemd, maar ik voel me niet meer die persoon die ik was voor mijn vakantie. En persoonlijk ben ik daar reuze blij mee. Hoe wordt mijn leven nog beter?

 

Echt mensen, die tools van Access Consiouciousness werken echt. Daar kom ik de laatste tijd hoe langer hoe meer achter. En het mooie is dat iedereen dit dus zou kunnen. En het enige wat ik daar voor heb hoeven te doen, is om te leren kiezen. En als ik het kan, kan iedereen dat. Dus mijn vraag aan jou is, waar kies jij voor?

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.