Mijn persoonlijke EHBO

Jaren geleden is er een chronische auto-immuunziekte bij mij geconstateerd. Na ruim 29 jaar medicatie tegen de pijn te hebben geslikt, ben ik vanaf 2015 geheel zonder medicatie. Ik ben ervan overtuigd dat ik dit mede te danken heb aan de onderstaande body processen naast het opruimen van allerlei oude overtuigingen en een leuker leven.

 

En de hieronder genoemde body processen gebruik ik tegenwoordig regelmatig bij diverse (kleine) ongelukjes, zoals bij snij- en schaafwondjes, verstuikingen, verbranden van mijn huid. Dit zijn echt mijn persoonlijke EHBO body processen geworden. Blijf het nog steeds erg magisch vinden dat ik, door deze processen te gebruiken, naderhand bijna of totaal geen klachten meer ervaar. Of dat mijn verwondingen veel eerder herstelt zijn dan als ik deze processen niet inzet. Ik persoonlijk zou echt niet meer zonder deze body processen kunnen.

MTVSS (molecular terminal valance sloughing system)

Wat is MTVSS?

Dit is een van de eerste Access Consciousness lichaamsprocessen. Het is een zachte behandeling waarbij de handen zachtjes op verschillende plaatsen op het lichaam gelegd worden zonder druk of manipulatie. Het is een heerlijk diepe ontspannende behandeling.

 

Waar is het goed voor?

Deze behandeling kan van alles in het lichaam veranderen wat vaak als onmogelijk wordt geacht in onze Westerse cultuur en gezondheidszorg. De resultaten kunnen verbazingwekkend zijn. Het is mogelijk dat bepaalde fysieke klachten verbeteren of zelfs genezen. Zo kunnen bijvoorbeeld bepaalde vormen van kanker, klachten met betrekking tot gewrichten, of sport blessures verbeteren of in het meest gunstigste geval zelfs verdwijnen. Tevens wordt het immuunsysteem versterkt door de MTVSS behandeling.

 

Een sessie duurt 90 minuten. Hoe vaker men MTVSS doet, hoe meer effect. Het is zelfs zo dat als je dit proces zo’n 20 – 30 keer ondergaat je lichaam herschreven wordt naar zijn oorspronkelijke staat (blauwdruk) zoals het bedoeld is hoe het moet zijn. Niet hoe men vind dat het lichaam eruit zou moeten zien.

 

DMMD (DE-molecular manifestation - Molecular de-manifistation

Dit is eveneens een zachte behandeling waarbij het lichaam op verschillende plaatsen zachtjes aangeraakt wordt. Bij dit proces is het mogelijk om het een en ander in het lichaam te veranderen. Tijdens dit proces worden de veranderde moleculen gevraagd terug te veranderen zoals ze oorspronkelijk behoren te zijn of zelfs om weg te gaan wat er niet hoort zoals ontstekingen, tumoren, bulten, enz. Of je kunt het lichaam juist verzoeken moleculen of cellen aan te maken die aan het verdwijnen zijn zoals bijvoorbeeld botweefsel bij botontkalking.

 

Celular memory

Dit is een proces waarbij het lichaam gevraagd wordt terug te keren naar de oorspronkelijke staat. Dit kunnen we bijvoorbeeld goed gebruiken wanneer we vallen en onze huid beschadigen of zelfs iets zouden breken. Dan kan met dit proces aan het lichaam gevraagd worden om terug te keren naar de staat van voor bijvoorbeeld de valpartij. De genezing zal dan sneller verlopen dan wanneer je dit proces niet zou doen. Dit proces is ook effectief bij littekens, die je al jarenlang hebt.