Dankbaar voor de Access tools en body processen

Gepost 16-10-2016

Wat zijn die tools van Access Consciousness toch geweldig. Dat heb ik dat de afgelopen week weer zelf aan den levende lijve mogen ervaren. Maandagavond voelde mijn voet ineens wat pijnlijk. Leek wel alsof er een spiertje of peesje niet helemaal goed zat. Ik besloot op dat moment mijn voet dus eens echt goed af te wikkelen zoals fysiotherapeuten je dat leren. Dus ik doe dat en prompt doet mijn voet vervolgens heel veel pijn. Een pijn die ik meteen herken van de vorige twee keren waarbij later bleek (na weken met die pijn rondgelopen te hebben) dat ik een middenvoetsbeentje had gebroken.

 

Eenmaal thuis heb ik meteen drie body processen op mijn voet gegeven. De volgende dag besloot ik toch maar meteen mijn huisarts te bellen aangezien het lopen wel heel erg moeizaam ging en mijn voet nog erg pijnlijk aan voelde, net zoals de vorige twee keren. Aangezien ik dit dus al twee keer eerder gehad had, kon ik meteen bij de huisarts een formulier voor de röntgenafdeling in het ziekenhuis ophalen. Nadat de foto’s genomen waren, bleek er helemaal niets aan de hand te zijn. En om heel eerlijk te zijn, snapte ik er (gezien die specifieke pijn) helemaal niets van.

 

Diezelfde avond heb ik een berichtje op Facebook gepost waarin ik mijn verwarring kenbaar maakte. Meteen reageerde er iemand die vroeg of de pijn wel van mij was. Dit is een van de Access tools die je kunt gebruiken bij allerlei zaken. Uiteraard had ik deze vraag al gesteld en wist dus dat de pijn die ik voelde niet van een ander was. Maar doordat hij mij die vraag stelde, besefte ik me ineens dat ik een andere vraag was vergeten te stellen, namelijk of dat wat ik voelde een bijdrage aan de aarde kon zijn. Dus stelde ik deze vraag meteen en daarbij gebruikte ik nog een andere tool van Access. En wat bleek, dat wat ik dus als pijn ervoer bleek meer een hele intense energie te zijn die ik met de Access tool aan de aarde kon teruggeven, aangezien de “pijn” ineens flink afnam. Dat gaf zo’n opluchting en het lopen ging al ietsjes makkelijker. De volgende dag heb ik dat nog een keer gedaan en weer merkte ik dat mijn voet minder pijnlijk aanvoelde.

 

Later die dag besloot ik mijn kat een body proces te geven waarbij je bepaalde vaste patronen kunt doorbreken (aangezien hij weer terugviel in zijn oude gedrag waarbij hij als een angstige kat in huis rondsluipt). Terwijl ik hem dus dit proces gaf, merkte ik dat mijn voet daar ook op reageerde. Zouden mijn voeten dan ook tot een oud patroon horen? Hoe het ook zit de “pijn” nam nog meer af. Hoe wordt het nog beter?

  

En afgelopen vrijdagavond ben ik naar een uitwisselingsavond “bars en body processen” geweest. Ik heb degene met wie ik uitwisselde, gevraagd of zij mij de bars met die ene body proces kon geven (als iemand anders dat aan jou geeft, is het eindresultaat vele malen beter dan als je dat zelf doet). Gelukkig was dat geen probleem en ik merkte dat ik na deze uitwisseling weer bijna normaal kon lopen. Zal nu niet meer lang duren voordat ik weer helemaal normaal en “pijnvrij” kan lopen.

 

Hoewel ik weet dat de Access tools en body processen goed werken, sta ik er toch weer iedere keer versteld van hoe snel het zijn werk doet. Hoe snel een bepaalde situatie dus kan veranderen als je gebruik maakt van deze tools of processen. Dus jullie zullen wel kunnen begrijpen dat ik reuze blij ben met Gary Douglas en Dr Dain Heer die al deze tools en body processen hebben ontdekt. How did we get so lucky?

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.