Vingers verbrand

Ooit wel eens je vingertoppen verbrand aan iets? Nou ik sinds gisteren voor het eerst. En ik jullie vertellen dat dit geen pretje is. Ik was even onoplettend en pakte een heet metalen schaaltje wat net uit de hete oven kwam voor 2 seconden vast. Auuch..

 

Meteen onder de koude kraan gehouden. Wilde het eigenlijk liever onder een lauw-warme kraan houden (ook al raden alle eerste hulpposten absoluut aan om het onder een koude kraan af te koelen). De reden dat ik dus liever onder lauw-warme kraan wil, is puur gevoelsmatig want iets in mij zegt mij dat koud water er juist voor zorgt dat de hitte dan niet weg kan doordat het schrikt van koud water en dus juist vastgezet wordt. Maar dat is hoe ik er over denk en totaal niet wetenschappelijk bewezen. Maar aangezien onze kraan altijd eerst een tijd moet lopen voordat ie warmer wordt was het dus toch onder de koude kraan. Terwijl ik met mijn hand onder de kraan stond, heb de Access Body proces Cellular Memory bij mij zelf gedaan. Bij dat proces vraag je namelijk de moleculen weer te herstellen naar hun oorspronkelijke staat.

 

Daarna ben ik gaan eten. Maar wat deden mijn verbrande vingertoppen zeer zeg. Werd er zelfs bijna misselijk van. Dus al tijdens het eten toch maar weer met mijn hand onder de lauwe kraan gaan staan, want dat gaf gelukkig wat verlichting. Vervolgens heb ik de Aloë Vera spray van Herbalife gepakt en dat op mijn vingertoppen gesprayd. Dat gaf ook wel even afkoeling. Maar alweer vrij snel kwam dat vervelende zere gevoel weer net zo hard terug. Dus besloot ik toen ik eenmaal lekker op de bank zat tv te kijken om behalve de Cellular Memory ook de MTVSS te gaan doen. Dat is een body proces die ik zelf heel vaak gebruik als ik mijzelf 1e hulp wil geven. (Hoewel dit proces overigens voor meer zaken ingezet kan worden). Dus beide processen gedaan. Later besloot ik ook nog Zero Sum of Trauma en Circuitry te doen. Zero Sum of Trauma is een proces dat geschikt is voor zaken waarbij het lichaam getraumatiseerd is geraakt en om te zorgen dat het lichaam dit trauma weer kan gaan loslaten.

 

Dus al met al heb ik gedurende de avond 4 bodyprocessen gebruikt. Indien de intensiteit (die soms erg toenam) te erg werd, heb ik ook nog de tool 1-2-3 gebruikt. Daarbij geef je de energie aan de aarde terug. Kan jullie vertellen, ook deze tool werkt bij mij super. En aan het einde van de avond was die vervelende “pijn” in ieder geval al weg, maar voelden mijn vingers nog wel behoorlijk gevoelig aan. Ben in ieder geval wel lekker gaan slapen.

 

Vanochtend werd ik wakker en zag dat mijn vingers een rustiger uitzagen. Nog wel wat brandblaasjes die echter leeg lijken. En na een nachtje slapen, zijn ze gelukkig ook totaal niet meer gevoelig. Echter mijn verbrande huid voelt alleen nog wat doof aan, dus zal ik vandaag nog wel even doorgaan met Circuitry, want dit proces kan wellicht helpen dat verdoofde gevoel ten gevolge van de licht beschadigde huid(zenuw) weer snel te helen. Hoewel ik hier nog geen ervaring mee heb, heb ik er wel alle vertrouwen in dat ook dit weer snel goed zal gaan komen.

 

Dus wellicht dat men nu wel kan begrijpen waarom ik zo super enthousiast ben over de body processen van Access Consciousness. Ben ook super blij dat ik een paar jaar geleden al besloten had deze snel te gaan volgen. Want dankzij die diverse body processen die Gary Douglas en Dain Heer hebben ontdekt, heb ik al heel veel gemak gehad na verschillende valpartijen of fysieke ongemakken. Want ik heb namelijk het geluk dat mijn lichaam een super helend vermogen heeft. En met behulp van deze processen kan ik mijn lichaam helpen zichzelf weer snel te helen. How did I get so lucky?

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Leyla Gok
5 jaar geleden

Wauw, gaaf dat je er 4 deed op een avond,hoe pas je de dmmd dan toe? Als je knobbels in je oksels en borsten heb want mm beiden armen doen eveneens pijn waardoor ik mezelf niet goed en te lang vast kan pakken ..ben zelf ook na 15 jr intensief morfine pijnpleisters enorm afgebouwd in 7mnd tyd zou graag ervaringen willen uitwisselen. Voel me niet gehoord door andere facilitators ..nu kan ik t ze niet kwalijk nemen daar ze deze pijn zelf niet hebben..maar niets laten weten..vind ik best kil..liefs Leyla