Mijn verhaal (4)

Gepost op 20-07-2022

Nadat ik diverse mooie trainingen bij Access Consciousness had gevolgd, besloot ik dus verder te zoeken naar een manier om mij gelukkiger te kunnen gaan voelen, aangezien het mij toch maar niet lukte om dit met Access voor elkaar te krijgen. 

 

Nadat ik mij een keer zeer teleurgesteld en zelfs afgewezen voelde, lag ik ’s nachts in bed en smeekte het universum om mij die nacht te komen halen. Als dit mijn leven was, hoefde het van mij niet meer. Dus ik eiste van het universum dat zij mij of kwamen halen of mij eindelijk eens echt moesten helpen om mij gelukkiger te laten voelen. En inmiddels weet ik vraag en gij zult ontvangen. 

 

De volgende dag kreeg ik tijdens het scrollen op Facebook diverse trainingen innerlijke kindshealing te zien. Ik begreep onmiddellijk dat dit het antwoord van het universum was. Ik las de advertenties maar de inhoud vertelden mijn niets over hoe die coaches mij daarmee dachten te helpen. Dus ik heb het universum bedankt voor hun antwoord, maar dat ik met deze advertenties niets kon. Vroeg hen mij iemand op mijn pad te zetten waarvan ik zou voelen dat zij mij echt zou kunnen helpen daarmee. En geloof het of niet. Twee dagen later kreeg ik een advertentie van Leonie te zien. Ik las haar tekst en voelde gelijk “bij haar moet ik zijn”. Ze zou een gratis 5 daagse challenge geven. Dus heb ik mij meteen aangemeld. En tijdens die challenge gebeurde iets magisch. Op een heel aardse manier leerde zij ons naar ons innerlijke kindsstukken te kijken en door haar oefeningen werden een aantal zaken ineens een stuk duidelijker. Na deze training ervoer ik ook weer een mega shift. 

 

Echter hoewel het wel al steeds beter ging, was mijn heimelijke doodswens nog steeds niet verdwenen. Maar omdat ik de manier waarop Leonie haar informatie over allerlei zaken deelt erg fijn vond, besloot ik ook een betaalde training bij haar te volgen om vervolgens bij haar in de Membership te stappen. En bij elke training of lives die zij gaf, pikte ik weer allerlei dingen en inzichten op waardoor mijn leven wel een stuk soepeler begon te verlopen. 

 

En ondertussen was ook Nine Star Ki op mijn pad gekomen. Na de gratis 5 daagse waarin Nadine allerlei informatie gaf waar ik mij op dat moment totaal niet in herkende, maar de informatie wel reuze interessant vond om daar meer over te leren, besloot ik in de academy te stappen en toen ik de gelegenheid kreeg om de coachopleiding te gaan doen, hoefde ik daar niet lang over na te denken en ben die gaan doen. Dankzij de opleiding kwam ik steeds meer thuis bij mijzelf. Begon mijzelf steeds beter te begrijpen. 

 

Echter ondanks de diverse trainingen en lives van Leonie en de inzichten via Nine Star Ki bleef ik toch last houden van mijn doodswens. En toen ik tijdens de pauze bij een Access “Foundation” class een oefening kreeg wat een onderdeel bleek te zijn van “The Richard Trauma Proces” gebeurde er ook weer iets magisch. En ik besloot om deze trauma sessie te gaan doen. 

 

Inmiddels had ik ook een coachingstraject lopen om meer inzichten te krijgen in mijzelf. En dankzij deze coach werden ook steeds meer zaken steeds duidelijker. 


En juist deze combinatie (Access Consciousness, Leonie, coachingstraject, Nine Star Ki en Richard trauma proces) maakte dat ik, na het trauma proces gedaan te hebben, eindelijk mijn doodswens heb kunnen loslaten. Dat was eind januari 2020. Vanaf dat moment realiseerde ik mij dat ik eigenlijk al die tijd bang was geweest om daadwerkelijk te leven.

 

En zoals jullie weten, veranderde ons leven drastisch toen in maart 2020 Corona op ons pad verscheen. Die periode bleek voor de meesten een vreselijk drama te zijn maar voor mij voelde het aan als een geschenk uit de hemel. Maar daar zal ik jullie een andere keer iets over vertellen. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.