BLOGS

Op deze site zal ik zo nu en dan een blog plaatsen. Dit zullen voornamelijk mijn eigen ervaringen met Access Consciousness zijn. 

Een kleine waarschuwing is misschien wel op z'n plaats. Mijn verhalen zullen veelal lang van stof zijn. Dus als je besluit mijn verhalen te lezen, wees dan gewaarschuwd en weet dat je waarschijnlijk wel eventjes bezig zult zijn

Veel leesplezier.  

 

 

Als jouw  leven door jouw keuzes wordt bepaald, waar zou jij dan voortaan voor kiezen?

Gepost 09-08 2023

 

Wordt jij geteisterd door vervelende pijnen die jouw leven flink vergalt? Putten deze pijnen je helemaal uit? En verlang je weer naar een leven zonder pijn? Dan zou ik je aanraden om dit bericht toch even uit te lezen. (lees verder).

 

Lichamelijke klachten

Gepost 13-08 2022

 

Als jullie mijn vorige bericht hebben gelezen, weten jullie inmiddels dat ieder zijn eigen leven creëert. En zoals jullie al in mijn verhaal hebben kunnen lezen, heb ik dus zelf mijn eigen chronische auto-immuunziekte gecreëerd. Geen handige creatie uiteraard. 

 

Echter dankzij Access Consciousness heb ik zoveel weten te veranderen dat ik daar nog nauwelijks hinder van ondervind. Ik ben na ruim 29 jaar helemaal van de medicatie af gekomen en sinds het moment dat ik daar vanaf was ook niet meer hebben hoeven te gebruiken. (lees verder).

 

We creëren zelf ons leven

Gepost 10-08 2022

 

Bij Access Consciousness leerde ik al vrij snel dat iedereen zijn eigen leven creëert. En dat wij en wij alleen dus zelf verantwoordelijk zijn voor alles wat in ons eigen leven verschijnt. Uiteraard had ik daar heel veel moeite mee, want er gebeurde ook dingen waar ik totaal niet om gevraagd had. Je kunt toch immers geen invloed hebben hoe een ander reageert?

 

Het heeft dan ook best wel lang geduurd voordat dit kwartje viel en hoe lastig ik dat ook vond, in mijn ogen klopt dit wel als dus men zegt, "je creëert je eigen leven". Het is namelijk onze eigen mindset en vooral overtuigingen (veelal compleet onbewust, namelijk te weten 97%) wat er voor zorgt hoe wij ons leven ervaren. Het universum geeft ons immers altijd datgene wat wij (veelal onbewust) uitzenden. (lees verder).

 

Weer terugwandelen naar mijn eigen kern

Gepost 07-08 2022

 

Onlangs heb ik jullie in 6 delen mijn verhaal over mijn reis verteld. Van waar ik vandaan gekomen ben en waar ik nu inmiddels sta. Dit omdat ik anderen, die zich momenteel verre van happy voelen, wil laten inzien dat je dingen wel degelijk kunt veranderen zodat je weer volop in levensvreugde kunt stappen.

 

Toen ik mijn reis startte, voelde ik mij helemaal niets waard en doodongelukkig. Mijn gehele leven heb ik mij een buitenstaander gevoeld. Vanaf mijn derde levensjaar ben ik mij al gaan aanpassen aan anderen in de hoop dat mensen mij dan eindelijk eens zouden accepteren. En daarmee liep ik steeds verder en verder van mijn kern van die ik eigenlijk werkelijk ben vandaan. (lees verder).

 

Invocation (2)

Gepost 03-08-2022

 

Na mijn eerste ervaring met Invocation voelde ik al vrij snel dat ik nog wel een keer zo’n reis wilde gaan doen. Zeker nadat ik Yvonne hoorde zeggen dat haar herhalingsreis haar weer zoveel meer had gebracht. Ik was benieuwd wat ik dan nog meer zou mogen ervaren. Ik zag diverse Invocations voorbij komen, maar iedere keer had ik al iets anders in mijn agenda staan. En toen ineens zag ik een berichtje van Anne voorbij komen dat zij nog een keer een invocation reis in groepsverband ging geven en ik zag dat ik voor die dag nog niets in de agenda had staan, dus heb ik mij gelijk opgegeven. Ik voelde zo sterk dat ik echt bij deze invocation aanwezig mocht zijn. (lees verder).

 

Invocation (1)

Gepost 31-07-2022

 

Aangezien ik van nature super nieuwsgierig ben en graag allerlei dingen wil ontdekken wat ze mij kunnen brengen, kom ik mooie trainingen, cursussen of andere zaken tegen die ik graag uitprobeer. Zo ook toen ik een oproep voor de Invocation tegen kwam.

 

Als ik het mij goed herinner zag ik in juni 2021 zag ik een oproepje voorbij komen van Sjoukje dat zij samen met Anne een invocation ging geven. Hoewel ik totaal niet wist wat dit nu precies inhield, voelde ik wel een Yes. Dus besloot mij op te geven voor dit evenement. (lees verder).

 

Mijn verhaal (6)

Gepost 27-07-2022

 

In mijn vorige blog heb ik jullie verteld dat mijn leven na mijn traject “Van jammer naar Yes” nog steeds geen echte “yes” bleek te zijn. Hoewel het inmiddels het voor mij wel duidelijker werd dat ik in mijn praktijk iets wilde gaan doen met Access Consciousness en Nine Star Ki. Echter had ik toch nog steeds geen flauw benul van hoe ik dat wilde gaan inzetten om andere vrouwen die zich ongelukkig voelen, weer naar hun levensvreugde terug te brengen. Totaal geen flauw benul hoe ik dat zou kunnen aanpakken. En ik besloot om dat nog even los te laten en eerst op andere dingen te richten. (lees verder).

 

Mijn verhaal (5)

Gepost 24-07-2022

 

Zoals ik jullie in mijn vorige blog al vertelde, was het mij eind januari 2020 eindelijk gelukt om mijn heimelijke doodswens los te laten. En in maart 2020 kregen wij tijdens de eerste persconferentie van Rutte te horen dat er een gevaarlijk virus de wereld rond ging waardoor wij onmiddellijk in lockdown moesten. (lees verder).

 

Mijn verhaal (4)

Gepost 20-07-2022

 

Nadat ik diverse mooie trainingen bij Access Consciousness had gevolgd, besloot ik dus verder te zoeken naar een manier om mij gelukkiger te kunnen gaan voelen, aangezien het mij toch maar niet lukte om dit met Access voor elkaar te krijgen. 

 

Nadat ik mij een keer zeer teleurgesteld en zelfs afgewezen voelde, lag ik ’s nachts in bed en smeekte het universum om mij die nacht te komen halen. Als dit mijn leven was, hoefde het van mij niet meer. Dus ik eiste van het universum dat zij mij of kwamen halen of mij eindelijk eens echt moesten helpen om mij gelukkiger te laten voelen. En inmiddels weet ik vraag en gij zult ontvangen. (lees verder).

 

Mijn verhaal (3)

Gepost 13-07-2022

 

Dankzij Hans ben ik aanraking gekomen met Access Consciousness. Ik begon met het leren hoe ik zelf de bars kon geven aan anderen. Doordat ik zelf allerlei veranderingen ervoer, besloot ik te gaan voor Bars Facilitator zodat ik dit aan anderen mocht gaan leren. Echter doordat ik mij zo onzeker voelde, is daar nooit iets van gekomen en inmiddels zijn er al zoveel facilitators bij wie mensen terecht kunnen om het te leren, dat ik niet langer de noodzaak zag om mijn licentie te verlengen. (lees verder).

 

Mijn verhaal (2)

Gepost 10-07-2022

 

Zoals ik jullie al liet weten was het mijn vriendin Annette die mij op sleeptouw nam naar spirituele en therapeuten beurzen. En daarmee ging er een nieuwe wereld voor mij open.

 

Op mijn eerste beurs kwam ik het CLI (Centrum voor Leven en Intuïtie) tegen. Ik liet een roos-reading doen en was verbaasd over wat zij over mij konden vertellen. Ze bleken allerlei cursussen te geven en ik besloot dus om daar mijn eerste cursus te volgen. Die basiscursus vond ik geweldig en besloot daar meer trainingen te volgen. Ook konden wij door de studenten die veel verder waren een reading laten doen zodat zij konden oefenen om het geleerde in de praktijk te brengen in bijzijn van de leraren. Ik besloot dat te doen. (lees verder).

 

Mijn verhaal (1)

Gepost 03-07-2022

 

Na mijn jarenlange zoektocht naar rust en mijn geluk, heb ik die eindelijk gevonden. En wat heb ik de afgelopen aantal jaren een hoop mogen leren.

 

Als kind voelde ik mij al vanaf mijn 3e jaar niet gewenst. Mijn ouders hadden het te druk met de dierenpraktijk van mijn vader. Niet alleen overdag werkte hij hard, ook moest hij er ’s nachts regelmatig uit om of naar de boeren vanwege een moeizame bevalling van hun dier of omdat er ’s nachts iets met een huisdier opdeed. Kortom hij werkte zich een slag in de rondte en mijn moeder hielp hem waar maar mogelijk en zorgde voor de administratie. (lees verder).

 

Nieuwe start

Gepost 08-05-2022

 

Nadat ik mij wat vastgelopen voelde met wat ik nu precies met mijn bedrijf wilde, besloot ik alles even helemaal los te laten en mij te focussen op dingen waar ik zin in had. Dingen die werkelijk niets met mijn praktijk te maken hadden. (lees verder).

 

Opstarten

Gepost 13-03-2022

 

Na mijn training bij Leonie en mijn eerste consult bij mijn business coach, wordt het de hoogste tijd om nu eindelijk eens aan de bak te gaan mijn praktijk op poten te gaan zetten.  (lees verder).

 

De eerste stapjes

Gepost 12-01-2022

 

Het antwoord op mijn vorige blog bleek dus toch nog een nee te zijn. Op zich voelde ik wel dat ik nu eindelijk eens stappen mocht gaan zetten, maar toch zat er nog iets in de weg. Toen ik de mogelijkheid kreeg om een Human Design basistraining te gaan volgen, werd ik helemaal enthousiast. Ik zie dit namelijk als een verdieping op Nine Star Ki, dus besloot ik mij voor deze training op te geven. En dat bleek als een mega kado aan te voelen. (lees verder).

 

Is het dan nu dan eindelijk mijn tijd om opnieuw te beginnen?

Gepost 31-10-2021

 

Na een tijdlang alles losgelaten te hebben en nog wat verder aan mijzelf te werken, voel ik dat ik eindelijk zover ben om nieuwe stappen te gaan zetten met mijn bedrijf Magical Healing Touch. (lees verder).

 

Mijn leven weer oppakken

Gepost 25-08-2020

 

Het is alweer een hele poos geleden dat ik voor het laatst hier iets gepost heb. Sinds de lockdown en mijn wake-up call merkte ik dat ik even totaal iets anders te doen had. Dat heeft nagenoeg al mijn vrije tijd in beslag genomen. Inmiddels na de laatste persconferentie toen Rutte en De Jonge weer volop angst aan het zaaien waren, merkte ik dat ik er grotendeels mee klaar ben om nog te proberen mensen wakker te maken. En dat het weer de hoogste tijd voor mij werd om weer mijn eigen pad verder te volgen. (lees verder)

 

Corona angst

Gepost 01-04-2020

 

Ontzettend veel mensen ervaren heel veel angst deze laatste aantal weken in verband met het Coronavirus. Ik merk en zie hoe mensen op dit Coronavirus reageren. Gelukkig heb ikzelf totaal geen last van dit alles. (lees verder)

 

Mijn kijk op 5G

Gepost 14-07-2019

 

Momenteel zie ik een hoop berichten over 5G voorbij komen. En ik ben zelf echt een tegenstander van 5G. Ik kan begrijpen dat mensen graag nog snellere internet willen hebben, maar mijn lichaam verkrampt volledig bij de gedachte daaraan. Dit is een van de filmpjes die voor mij als waar voelen. (lees verder)

 

Voorspoedig herstel

Gepost 21-06-2019

 

Als ik woensdagochtend wakker word, merk ik dat ik mij nog super moe voel. Niet zo vreemd want daar heb ik de laatste tijd wel vaker last van. Pas op het moment dat ik naar de wc wil gaan, merk ik het pas echt goed. Mijn lichaam lijkt echt niet te willen meewerken. Ik zak zowat door mijn benen omdat die mij ineens niet lijken te kunnen dragen. En behalve dat ik mij nu als een natte vaatdoek voel, merk ik ook dat mijn hele lichaam aanvoelt als lood. Niet opnieuw he. Was net al een week voor mijn vakantie ziek geweest. En mijn vakantie had ik toch ook al gebruikt om lekker bij te komen. Maar mijn lichaam bleef onverbiddelijk. (lees verder)

 

Waarom worden mensen ziek?

Gepost 22-04-2019

 

Heb jij daar wel eens over na gedacht? Toen ik zelf continu moe en pijn had, was ik jaloers op al die mensen die niets leken te mankeren. En inmiddels heb ik het voor mijzelf wel duidelijk hoe ik mijn eigen auto-immuunziekte heb gecreëerd. Tenminste dat had ik al voor een deel wel duidelijk. Maar het werd mij pas echt een stuk duidelijker nadat ik met de trainingen van Leonie te Riet bezig was. Voor mij is het wel duidelijk dat dat gekomen is omdat ik totaal van mijn eigen pad afgelopen was. Heel ver van mijn eigen hart weg was afgedwaald door allerlei omstandigheden. (lees verder?)

 

Big surprise

Gepost 14-06-2018

 

In vervolg op mijn laatste blog (Wat als je lichaam een eigen wil heeft) , hierbij dan eindelijk een update.

Na ruim een half jaar op de wachtlijst te hebben gestaan, was het 6 juni dan eindelijk tijd om de lekkende prothese te laten verwijderen. Was een week van tevoren nog even spannend of dat de operatie wel door kon gaan aangezien mijn bloeddruk veel te hoog bleek te zijn toen ik voor een laatste consult in het ziekenhuis was. (lees verder)

 

Wat als je lichaam een eigen wil heeft?

Gepost 30-12-2017

 

In vervolg op mijn eerdere blogs “Luisteren naar je lichaam” en “wat als jouw lichaam meer bewustzijn heeft dan jijzelf?” hierbij een update met betrekking tot het scheurtje in mijn ene borstprothese. Zoals ik vorig jaar had beschreven, zag de chirurg nog geen medische indicatie om de protheses te verwijderen en vroeg mij over een jaar terug te komen voor controle. (lees verder)

 

Verbetering chronische verkoudheid

Gepost 06-10-2017

 

Zoals velen van jullie inmiddels hebben kunnen lezen, ben ik zelf behoorlijk enthousiast over de body processen van Access Consciousness. En onlangs heb ik weer een bijzondere ervaring mogen beleven.

Zoals jullie in mijn blogs “Wat als je jezelf zou kunnen genezen?” en “Holy moly” hebben kunnen lezen, heb ik inmiddels al jarenlang last van een chronische verkoudheid. (lees verder)

 

Gezondheid

Gepost 02-09-2017

 

De laatste tijd ben ik aan het nadenken wat ik nu eigenlijk precies wil. Gezien mijn huidige situatie kom ik er maar niet aan toe om actief met Magical Healing Touch bezig te zijn. Naast mijn kantoorbaan blijft er op dit moment erg weinig tijd over om ook nog eens tijd en energie in een eigen bedrijf te stoppen. (lees verder)

 

Vingers verbrand

Gepost 16-07-2017

 

Ooit wel eens je vingertoppen verbrand aan iets? Nou ik sinds gisteren voor het eerst. En ik jullie vertellen dat dit geen pretje is. Ik was even onoplettend en pakte een heet metalen schaaltje wat net uit de hete oven kwam voor 2 seconden vast. Auuch.. (lees verder)

 

Bijdrage aan de aarde

Gepost 28-05-2017

 

Wat ben ik toch blij met het feit dat Access Consciousness op mijn pad is gekomen. Want dankzij Access ben ik me inmiddels van een aantal dingen bewust geworden. Een van de allervoornaamste tool die Access heeft, is namelijk vragen stellen. Als er iets is, begin dan met vragen stellen. Ik moet bekennen dat ik dat nog wel eens vergeet te doen. Maar op het moment dat ik daar wel aan denk, merk ik vaak hoe snel dingen ineens kunnen veranderen. (lees verder

 

Gedachten

Gepost 27-04-2017

 

Onlangs kwam mijn nichtje bij ons op visite. Ik had haar al een tijdje niet meer gezien of echt gesproken. Maar zij wist wel dat ik bezig geweest was met de cursus Zelfliefde van Maartje Koper en wilde dus weten hoe dat affirmeren voor mij had gewerkt want zij gelooft daar totaal niet in. En om heel eerlijk te zijn.. affimeren is dus totaal niet mijn ding heb ik gemerkt. Ik kan bv 100 of 1000x in de spiegel tegen mezelf zeggen dat ik mezelf mooi vind of van mijzelf hou, maar er veranderd dan helemaal niets. En dat verbaasde haar dus absoluut niet. Ze gaf aan dat het veel eenvoudiger en sneller kon.. want het zijn gewoon jouw gedachten die je zou moeten veranderen. (lees verder)

 

Vaarwel 2016, welkom 2017

Gepost 16-10-2016

 

En alweer een jaar voorbij. Wat vliegt de tijd toch. En wat heb ik weer een mooi jaar mogen meemaken.

 

Zo stond dit jaar in het teken van zelfontwikkeling. Ik besloot eens een aantal dingen eens echt te gaan aanpakken. Dus heb ik flink wat classes en telecalls gevolgd. En bij elke class of call kon ik weer meer opruimen. Een aantal classes heb ik toch nog maar weer eens herhaald omdat ik weet dat elke keer weer andere dingen opkomen die dan weer opgeruimd kunnen worden. En ik blijf elke class of call weer heel bijzonder vinden. (lees verder)

 

Dankbaar voor de Access tools en body processen

Gepost 16-10-2016

 

Wat zijn die tools van Access Consciousness toch geweldig. Dat heb ik dat de afgelopen week weer zelf aan den levende lijve mogen ervaren. Maandagavond voelde mijn voet ineens wat pijnlijk. Leek wel alsof er een spiertje of peesje niet helemaal goed zat. Ik besloot op dat moment mijn voet dus eens echt goed af te wikkelen zoals fysiotherapeuten je dat leren. Dus ik doe dat en prompt doet mijn voet vervolgens heel veel pijn. Een pijn die ik meteen herken van de vorige twee keren waarbij later bleek (na weken met die pijn rondgelopen te hebben) dat ik een middenvoetsbeentje had gebroken. (lees verder).

 

Thank you Universe

Gepost 09-10-2016

 

Aan alles komt een einde.. zo ook aan mijn drie weken vakantie. En wat voor een vakantie! Of ik lekker weg ben geweest? Of ik veel ondernomen en leuke dingen gedaan heb? Mmm nou dat is niet echt spectaculair te noemen. Maar toch heb ik erg genoten van mijn vakantie. (lees verder).

 

Holy moly

 Gepost 14-08-2016

 

Zoals jullie in mijn laatste blog hebben kunnen lezen heb ik al jaren last van een chronische verkoudheid / allergie die nogal erg hardnekkig is. Na het schrijven van mijn blog ben ik hier inderdaad mee aan de slag gegaan. En om heel eerlijk te zijn, sta ik versteld van het resultaat. (lees verder)

 

Wat als je jezelf zou kunnen genezen?

 Gepost 30-07-2016

 

Zoals jullie in mijn vorige blog hebben kunnen lezen moest ik naar de chirurg in verband met een scheurtje in mijn borstprothese. Een week na mijn vorige blog kon ik terecht bij de chirurg. Bij mijn consult liet hij mij weten dat als het inderdaad gescheurd zou zijn, dat mijn beide protheses eruit gehaald moesten worden en dat ik dan vervolgens 3 opties zou hebben. Eerste optie was om ze te vervangen, met een kans op herhaling aangezien mijn lichaam bezig was om de prothese in te kapselen. De tweede optie was om ze er voorgoed te verwijderen en mijn borsten te liften. En de derde optie was om ze er alleen uit te halen en er verder niets meer aan te doen. Toen hij ze alle drie genoemd had, wist ik wel voor welke optie ik zou gaan. Echter de chirurg moest mij uitdrukkelijk waarschuwen dat daar de meeste risico’s aan vast zaten en dat hij daarom geen voorstander was voor deze optie. Moest er maar eens rustig over nadenken. Moest toch eerst een MRI scan laten maken omdat hij graag echt een goed beeld van de situatie wilde hebben. Daar moest ik dus weer een weekje op wachten. En de week erop zou ik dan gebeld worden om te horen hoe nu verder te gaan. Op mijn vraag hoe snel ik dan geopereerd zou moeten worden, kreeg ik als antwoord dat er absoluut geen haast bij was. (lees verder)

 

Wat als je lichaam meer bewustzijn heeft dan jijzelf?

 Gepost 16-06-2016

 

Zoals jullie in mijn vorige blog hebben kunnen lezen moest ik naar de chirurg in verband met een scheurtje in mijn borstprothese. Een week na mijn vorige blog kon ik terecht bij de chirurg. Bij mijn consult liet hij mij weten dat als het inderdaad gescheurd zou zijn, dat mijn beide protheses eruit gehaald moesten worden en dat ik dan vervolgens 3 opties zou hebben. Eerste optie was om ze te vervangen, met een kans op herhaling aangezien mijn lichaam bezig was om de prothese in te kapselen. De tweede optie was om ze er voorgoed te verwijderen en mijn borsten te liften. En de derde optie was om ze er alleen uit te halen en er verder niets meer aan te doen. Toen hij ze alle drie genoemd had, wist ik wel voor welke optie ik zou gaan. Echter de chirurg moest mij uitdrukkelijk waarschuwen dat daar de meeste risico’s aan vast zaten en dat hij daarom geen voorstander was voor deze optie. Moest er maar eens rustig over nadenken. Moest toch eerst een MRI scan laten maken omdat hij graag echt een goed beeld van de situatie wilde hebben. Daar moest ik dus weer een weekje op wachten. En de week erop zou ik dan gebeld worden om te horen hoe nu verder te gaan. Op mijn vraag hoe snel ik dan geopereerd zou moeten worden, kreeg ik als antwoord dat er absoluut geen haast bij was. (lees verder)

 

Luisteren naar je lichaam

Gepost 28-05-2016

 

In mijn vorige blog gaf ik al aan dat ik sinds ik met Access Consciousness bezig ben regelmatig met mijn lichaam communiceer. Wellicht zullen vele van jullie gedacht hebben dat ik mijn verstand kwijt was of dat er in ieder geval een steekje bij mij los zit. Dat mag je uiteraard denken, dat zijn immers jouw gedachten. Maar in deze blog wil ik jullie aangeven dat ik dus maar al te blij ben dat ik dankzij Access beter naar mijn lichaam luister. Want het blijkt dat mijn lichaam mij onlangs voor iets wilde waarschuwen met betrekking tot mijn gezondheid. (lees verder)

 

Wat als jij en je lichaam met elkaar zouden gaan communiceren?

Gepost 17-04-2016

 

Sinds ik met Access Consciousness bezig ben is mijn gezondheid zienderogen vooruit gegaan. In ieder geval zijn er voor mij twee facilitators die mijn kijk op mijn lichaam compleet veranderd hebben.

De eerste facilitator was Kacie Crisp. Een Amerikaanse facilitator die mij de vraag stelde: “Als je lichaam een hond was geweest, zou ie dan nog steeds bij jou zijn?”. Auch.. mmm.. dat zette mij wel aan het denken. Kan je verzekeren dat als mijn lichaam een hond geweest zou zijn, was het allang van mij vandaan gevlucht. Ondanks mijn herhaaldelijke mishandeling van mijn eigen lichaam (qua eten/drinken en gedachten) leef ik nog steeds en is het dus nog steeds bij mij. Kacie gaf aan dat ik mijn lichaam dus wel heel erg dankbaar mocht zijn dat het maar met mij uithoudt. En ze had uiteraard gelijk. (lees verder)

 

Vaarwel 2015, hallo 2016

Gepost 27-12-2015

 

Zoals jullie op mijn “wie ben ik” pagina hebben kunnen lezen, ben ik begin dit jaar Access Consciousness Bars Facilitator geworden omdat ik zelf erg enthousiast ben over wat Access Consciousness voor mij heeft veranderd en ik dat anderen ook gun. Echter de mensen in mijn omgeving die ik over de Bars vertelde, bleken tot nu toe geen interesse te hebben om een bars sessie bij mij uit te proberen. Natuurlijk vind ik dat jammer, maar ach, wellicht zijn mensen toch wat terughoudend om een leven met meer gemak te hebben aangezien ze daar niet in geloven. Wie ben ik om dat te veroordelen? Want dat de bars sessies je leven kunnen veranderen kan ik absoluut beamen. Mijn leven is totaal niet meer hetzelfde als in 2014 of eerder. Wat het bij mij veranderd heeft? Als je dat wil weten, lees dan gerust verder.  (lees verder)

 

Wat zijn die bodyprocessen toch magisch.

Gepost 13-12-2015

 

Op de terugweg van de eerste dag van een 3-daagse bodyclass kwam ik door een verzwikking ten val toen ik bij een kruispunt was overgestoken. Mijn eerste reactie was om mijn enkel meteen de bodyproces Cellular Memory van Access Consciousness (klik hier) te geven. Dus daar zat ik dan midden op de stoep. Gelukkig dat het donker en rustig was terwijl ik daar dus een minuut of 2 zittend op de stoep druk bezig was dit proces te laten lopen. De pijn in mijn enkel verdween als sneeuw voor de zon en na 2 minuten stond ik dus weer op om mijn weg naar huis te vervolgen. En inderdaad mijn enkel deed totaal geen zeer meer, dus deed ik een stap. Maar na 2 stappen gezet te hebben, moest ik helaas constateren dat mijn been in de buurt van de achterkant van mijn knie erg pijnlijk aanvoelde. En ik herkende deze pijn van die ene keer toen ik 18 jaar was en met een paard ten val was gekomen. Toen bleek maanden later dat ik een scheurtje in mijn bot had opgelopen waardoor  zich daar een ontsteking had kunnen nestelen met nare gevolgen van dien. Terwijl ik mezelf moeizaam naar huis wist te slepen, kon ik alleen nog maar denken aan de bodyprocessen die ik mezelf de rest van de avond op de bank zou gaan geven. Dus toen ik eenmaal thuis was, ben ik inderdaad behalve Cellular Memory ook nog DMMD (klik hier) en MTVSS (klik hier) gaan doen. Zelfs voordat ik in slaap viel heb ik die mijzelf gegeven.(klik hier).