Mijn verhaal (3)

Gepost op 13-07-2022

Dankzij Hans ben ik aanraking gekomen met Access Consciousness. Ik begon met het leren hoe ik zelf de bars kon geven aan anderen. Doordat ik zelf allerlei veranderingen ervoer, besloot ik te gaan voor Bars Facilitator zodat ik dit aan anderen mocht gaan leren. Echter doordat ik mij zo onzeker voelde, is daar nooit iets van gekomen en inmiddels zijn er al zoveel facilitators bij wie mensen terecht kunnen om het te leren, dat ik niet langer de noodzaak zag om mijn licentie te verlengen. 


Verder besloot ik ook andere trainingen te volgen. Zo heb ik voor mijn kat de “Talk to the Entities” gevolgd. Ik zag dat hij dingen kon waarnemen die ik niet kon zien en doordat hij zich vaak angstig gedroeg, wilde ik hem kunnen helpen alleen wist niet hoe. Totdat ik dus de cursus Talk to the Entities voorbij zag komen. Toen wist ik dat ik die moest gaan doen. En tijdens die class stelde ik een vraag dat met mijn gezondheid te maken had. Ik kreeg toen als vraag “is jouw ziekte jou overkomen of heb je soms zelf gecreëerd?” Vervolgens gebeurde er iets. Mijn gedachten maakten overuren. Ik had zelf het idee dat ik heel lang duurde voordat ik daar mijn antwoord op kreeg. En oh boy wat een eye-opener was dat. Ik voelde aan alles dat ik het geheel onbewust zelf gecreëerd zou hebben. En ik had mazzel. Voor het zelfde geld had ik ook kanker kunnen creëren aangezien het te maken had met allerlei negatieve gedachten over mijzelf waardoor mijn cellen verkeerd waren gaan delen. Maar goed, toen ik dit inzicht had gekregen, kwam uiteraard mijn vraag “lekker dan dus ik moet er maar mee leren leven?” Toen kreeg ik een antwoord waarvan mijn mind in de war raakte. Ik kreeg namelijk als antwoord “nu je weet dat jij dit zelf gecreëerd heb, zou je het dus ook weer kunnen ontcreëren”. Op mijn vraag hoe ik dat dan zou kunnen doen, kreeg ik slechts als antwoord terug “ik zag dat jij behoorlijk wat trainingen van Access aan het volgen bent, dus ben je daar al lekker mee bezig”. 

 

Vervolgens besloot ik om de 3 daagse body class te volgen. En wow wat een hoop mooie en bijzondere body processen heeft Access Consciousness. En daardoor had ik nog meer behandelingen om met de andere mensen uit te wisselen die ik dankzij Access Consciousness leerde kennen. En ik wist dat dit ook wel goed in te zetten zou zijn in mijn praktijk, als ik eindelijk zover was.

 

Na ruim een jaar dat ik met Access bezig was, kreeg ik te horen dat mijn arts in Parijs met pensioen zou gaan. Ik leefde nog steeds op 5mg Prednison. Iedere keer als we daar onder probeerde te komen, ging het weer mis. Echter omdat hij ging stoppen, besloot ik hem te vragen of ik echt mijn gehele leven aan de Prednison moest blijven. Ik had hem al die jaren altijd allerlei updates gegeven als ik weer een nieuw recept nodig had. Dus hij wist dat ik al een tijd met Access Consciousness bezig was. En ik kreeg te horen dat we wel een nieuwe poging konden wagen. Ik kreeg voor een maand 4mg. Daar waar het al binnen een week mis ging, bleef het nu eindelijk goed gaan. En toen ik dus weer een nieuw recept moest en mijn update gaf, mocht ik elke maand verder gaan afbouwen. Dus net toen hij stopte met zijn werk, was ik na ruim 29 jaar medicatie geslikt te hebben geheel vrij van medicatie. Sindsdien heb ik nog nauwelijks last gehad. De paar keren dat ik even bang was, dat het weer mis zou gaan, besloot ik lekker om zelf de body processen in te zetten waardoor ik dan vrijwel weer gelijk klachtenvrij was. En tot op de dag van vandaag heb nog steeds nauwelijks last gehad. Ik weet inmiddels wel dat ik op bepaalde zaken moet letten en dat doe ik dan ook. 

Dus Access Consciousness heeft ook mijn leven behoorlijk weten te veranderen, zeker op fysiek gebied. Echter in tegenstelling tot velen, lukte het mij nog niet helemaal om mijn heimelijke doodswens voorgoed achter mij te laten zoals velen die dat wel gelukt was. En besloot ik weer verder op zoek te gaan naar een manier om mij echt gelukkig te kunnen gaan voelen. 


En zo kwam ik terecht bij Leonie te Riet. En ook bij haar heb ik heel veel mooie dingen mogen leren. Maar daar zal ik dan een volgende keer het een en ander over vertellen.  

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.