Nieuwe start?

Gepost op 08-05-2022

Nadat ik mij wat vastgelopen voelde met wat ik nu precies met mijn bedrijf wilde, besloot ik alles even helemaal los te laten en mij te focussen op dingen waar ik zin in had. Dingen die werkelijk niets met mijn praktijk te maken hadden. 

 

Zoals ik al had laten weten zou ik eerst kijken of ik mijn foto zou kunnen omzetten naar een getekend plaatje. Hoewel ik nog maar 1 klant heb mogen ontvangen, voelde ik dat ik toch contact mocht gaan opnemen met iemand die logo’s en graphics maakt. Ik heb haar gevraagd of zij die foto naar een tekening kon omzetten. Ze heeft er naar gekeken en moest mij teleurstellend dit haar niet ging lukken. Dus besloot ik dan toch voor mijn nieuw plaatje te gaan. 

 

Zo heeft dit plaatje een betekenis voor mij. De kleuren staan voor mij voor:

 

Limegroen: levensenergie

Roze: zelfliefde / zelfzorg

Grijs: schaduwwerk

 

De veertjes: staan voor dingen op een zachte manier aanraken / aankijken.

En de sterren: staan voor Nine Star Ki. 

 

Afgelopen week heb ik mijn beeldmerk gedeponeerd bij het Benelux Merkenbureau om zo mijn naam en logo te beschermen. Toen ik in 2015 op Magical Healing Touch had gegoogeld was er niemand die dat gebruikte. Inmiddels zijn er al diverse personen die dit of iets wat er erg op lijkt ook zijn gebruiken. Gelukkig had niemand dat nog beschermd, dus besloot ik dat alsnog te doen. Tevens besloot ik ook nog een extra domeinnaam te claimen omdat mij dit een beter gevoel gaf. 

 

En al gelijk na het deponeren van het beeldmerk, voelde ik eindelijk weer eens echt een connectie met Magical Healing Touch. En na mijn sessie met mijn business coach heb ik eindelijk wat ideetjes waar ik mee aan de slag kan. Tevens had zij een programma gevonden om mijn foto om te zetten naar een plaatje. En ik moet zeggen dat ik dat toch ook wel erg goed gelukt vind. Voor mij voelt dat plaatje nog steeds als Magical Healing Touch. Echter ik denk toch dat mijn nieuwe logo beter bij mijn diensten past. Dus dat zal ik voortaan op mijn documenten en facturen gaan gebruiken. 

 

Al met al voelt het nu pas echt aan als een nieuw begin. Vanaf hier mag ik nu toch echt de stappen gaan zetten om mijn praktijk draaiende te gaan krijgen. Zal trouwens nog wel een behoorlijke uitdaging worden aangezien ik dit jaar ook nog een aantal trainingen / opleidingen ben gestart en dit naast mijn baan erbij doe. Maar goed, ik heb er zin in. Reuze benieuwd welke bijdrage ik zal mogen leveren aan anderen?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.