Mijn kijk op 5G

Gepost op 14-07-2019 

Momenteel zie ik een hoop berichten over 5G voorbij komen. En ik ben zelf echt een tegenstander van 5G. Ik kan begrijpen dat mensen graag nog snellere internet willen hebben, maar mijn lichaam verkrampt volledig bij de gedachte daaraan. Dit is een van de filmpjes die voor mij als waar voelen.

 

 

Ik had een ander berichtje op mijn tijdlijn van Facebook geplaatst. Was een filmpje van een boom die naast een 5G antenne stond. Aan de kant waar dat ding stond was de boom dood, aan de andere kant had het nog wel wat bladeren aan zijn takken hangen. Maar het was duidelijk te zien dat die boom bezig was om helemaal dood te gaan. En ik had daar een opmerkingen bijgezet. Kreeg prompt een reactie van iemand die vond dat ik allerlei conclusies trok terwijl ik mij eerst maar eens moest gaan verdiepen in die 5G. Dat ik mij bang liet maken door allerlei nepberichten die ik wel had gezien. En hij mag natuurlijk zijn mening hebben. Maar dit filmpje met die boom was echt niet het eerste filmpje of bericht dat ik had gezien. En dankzij Access weet ik inmiddels dat ik weet wat ik weet.. ook al kan ik daar geen logisch uitleg voor geven. Maar inmiddels weet ik dat ik mijn lichaam volledig mag vertrouwen als het gaat om mijn gezondheid. En als ik maar aan 5G denk, begint mijn lichaam te verkrampen. En ik weet dat mijn lichaam veel bewuster is dan mijn hoofd. Dus als mijn lichaam zo reageert, weet ik dat ik niets met 5G te maken hoop te krijgen. Maar ik ben bang dat de voorstanders (oa de overheid) dit er toch doorheen zullen gaan drukken, tenzij wij massaal wakker worden en voor 100% voor onze gezondheid gaan kiezen. 

 

Ik kan jullie wel vertellen waarom ik zo tegen 5G ben. En jullie hoeven geen woord hiervan te geloven of met mij eens zijn. Maar ga tijdens het lezen van dit bericht maar eens voelen wat mijn woorden met jou en vooral jouw lichaam doet. En ga vooral zelf op onderzoek uit. Ga vooral allerlei vragen stellen om hier meer inzichten over te gaan krijgen. Dit is mijn waarheid en mijn waarheid hoeft totaal niet de jouwe te zijn. Maar ik smeek jou om niet alles zomaar klakkeloos voor zoete koek te slikken. Blijf alsjeblief vooral zelf nadenken. 

 

Zoals jullie wellicht allang weten, zullen er flink wat antennes geplaatst moeten worden om die 5G te kunnen gebruiken. Dit zal inhouden dat in elke straat om de zoveel meter een mast komt te hangen. De bomen (en dus hele bossen) zullen hier massaal voor moeten gaan wijken omdat die de stralingen tegenhouden. Ik weet niet hoe dat met jullie zit, maar ik vind het wel heel frappant dat sinds er sprake is van 5G ineens zoveel bomen ziek zouden zijn en gekapt moeten worden. En om dat te versterken hebben wij ineens ook nog eens een plaag van de processierups. Die rupsen bestaan al jaren maar ineens dit jaar gebeurt er dit. Ze zitten ineens door heel Nederland terwijl dat vorig jaar alleen nog maar in een bepaald gebied was. En gisteren hoorde ik ook nog eens dat andere bomen ineens ziektes zouden hebben. Dus jongens.. laten we nu vooral maar snel massaal alle bomen in ons land gaan kappen want een voor een worden ze ineens ziek met allerlei ziekten en dat kunnen we echt niet hebben. En als die bomen dan toch weg zijn kunnen we mooi meteen die 5G masten massaal gaan plaatsen. Dit is echt weer typisch een uitvinding van ons mensen. Waarom genieten van onze aarde en alles wat zij ons te bieden heeft? Nee laten we de aarde vooral kapot maken zodat wij nog sneller te kunnen internetten en wat er nog meer mogelijk is met 5G, want 4G is natuurlijk niet snel genoeg. Maar goed, dit is pas het eerste waar mijn hart van gaat bloeden, het vernietigen van de aarde, planten en dieren dat hier op aarde leven.

 

Is het jullie trouwens ook opgevallen dat sinds wij 3G en 4G hebben veel meer mensen ziek geworden zijn? Dat er veel meer psychische klachten zijn. En ik hoor ook steeds vaker over mensen met hersentumoren en ander kankersoorten. En ik geef zeer zeker niet alleen 3, 4 of 5G daar de schuld van. Maar ik denk wel dat de stralingen die dit met zich meebrengt hierbij debet aan zijn. Toen ik 11 jaar oud was, waren ineens 2 wervels bijna opgelost. Ik kwam in het ziekenhuis terecht en moest regelmatig (bijna dagelijks) even naar de rontgenafdeling om opnieuw foto’s te laten maken om te zien hoe het ervoor stond. En na een aantal keren eronder gelegen te hebben werd ik ondanks het verzoek van de dokters, door de rontgenafdeling steevast teruggestuurd omdat ik al teveel straling in mijn lichaam had en zij dat niet langer verantwoord vonden om mij nog onder die apparaten te leggen. 

 

Verder heb ik, sinds ik gezien heb wat de straling van een magnetron doet, nooit meer mijn magnetron gebruikt. Toen ik in mijn nieuwe woning trok, bleek ik ook een magnetron te hebben. No way dat ik die ooit zal gaan gebruiken. Ik heb mijn gezondheid lief. En dan te bedenken dat wij bij 5G continu, dag en nacht blootgesteld zullen worden aan allerlei stralingen. Wat zal dat gaan doen met onze cellen? Kan haast niet anders zijn dat die flink zullen gaan muteren en wij massaal ziekte zullen gaan worden. 

 

Dus mijn vraag aan jullie is, wat is belangrijker voor jou? Jouw gezondheid of sneller kunnen internetten enzo?. Ik weet in ieder geval wel wat ik belangrijk vind. En ik kan alleen maar hopen dat iedereen hier net zo over zal denken. Maar ga vooral voor jezelf na wat waar is voor jou? En geloof alsjeblieft niet zomaar klakkeloos wat de voor- of tegenstanders ons vertellen, maar ga je hier zelf eens in verdiepen. Succes met jullie uitzoekwerk en keuze.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.