Invocation (1)

Gepost op 31-07-2022

Aangezien ik van nature super nieuwsgierig ben en graag allerlei dingen wil ontdekken wat ze mij kunnen brengen, kom ik mooie trainingen, cursussen of andere zaken tegen die ik graag uitprobeer. Zo ook toen ik een oproep voor de Invocation tegen kwam. 

 

Als ik het mij goed herinner zag ik in juni 2021 zag ik een oproepje voorbij komen van Sjoukje dat zij samen met Anne een invocation ging geven. Hoewel ik totaal niet wist wat dit nu precies inhield, voelde ik wel een Yes. Dus besloot mij op te geven voor dit evenement.

 

We kregen voor onze reis vlak van te voren een call waarin wij ons aan elkaar konden voorstellen en vertelde Anne een beetje wat Invocation nu inhield, voorzover zij dat ons kon uitleggen, want een invocation reis is een reis die per individu anders beleeft wordt. Nadat wij ons aan elkaar hadden voorgesteld, hebben we een meditatie gedaan. Tijdens de meditatie kregen wij een teken of kado aangeboden. Ik was blij dat ik eindelijk weer wat beelden voorbij zag komen, want vreemd genoeg ben ik mijn visualisatievermogen sinds Access Consciousness behoorlijk kwijtgeraakt en krijg ik nog nauwelijks beelden door. Was super blij dat ik tijdens die meditatie beelden doorkreeg. 

 

Echter ik was compleet in verwarring toen ik Yoda te zien kreeg op het moment dat wij ons kado of teken mochten ontvangen. Kon dat totaal niet plaatsen waarom ik dat nu doorkreeg. Anne liet weten dat dit mogelijk nog wel duidelijk zou worden voordat ik mijn invocation reis zou hebben. 

 

Zondags mocht ik naar Friesland toe. Was leuk om een bekende te zien die hier ook voor gekozen had. Na een korte introductie waarin ons een aantal zaken medegedeeld werden en wij een microdosis truffels konden innemen, mochten wij de Yurt in gaan en een plekje zoeken en daar gaan zitten. We mochten onze ogen dichtdoen en er werd muziek opgezet. Door het nummer dat speelde, begonnen de tranen rijkelijk te over mijn wangen te stromen. Een soort van heimwee gevoel kwam er over mij heen. Ik was blij dat iedereen met hun ogen dicht zat want ik voelde mij even behoorlijk opgelaten. Vervolgens voelde ik hoe mijn lichaam bezig was om te willen transformeren naar een monsterlijk gestalte. Ik vocht uit alle macht tegen dat gevoel en monster. En opeens verscheen Yoda daar en de woorden die ik doorkreeg waren “The Power is within you” in plaats van “May the Power be with you”. En ik merkte op hoe een deel van mij steeds meer licht begon te geven en hard bezig was om zich te verlossen van de monsterlijke verschijning. Was een behoorlijke strijd.

 

Terwijl ik hiermee bezig was, kwamen Anne en Sjoukje naar mij toe en waren hard aan het werk om mij te bevrijden van dat monster. Kreeg te horen dat mijn oma bij mij was en dat ze liet weten dat ik en zij veel gemeen hadden. Daar was ik verbaasd over aangezien ik dat nooit zo ervaren had. Uiteindelijk lukte het Anne en Sjoukje om die troep die in mij zat af te voeren. En voelde ik ineens meer ruimte en mij lichter worden. Er was nog een stukje bij mijn schouder waar nog iets zat. Daar mocht ik zelf verder aan werken om mijzelf daarvan te bevrijden. Bleek achteraf, zoals ik dat begrepen heb, dat Yvonne mij daar bij geholpen heeft door mij te beschermen zodat het duister niet weer naar mij terug kon keren. 

 

Na de reis voelde ik mij kilo’s lichter en een stuk vrolijker. Later kreeg ik dus van Anne te horen dat ik heel veel energetische troep van anderen op mij genomen had en dat dit niet van alleen dit leven was. Daar had zij zo ontzettend hard aan moeten werken om dit bij mij weg te halen. Amper begrijpende wat er allemaal gebeurd was, ben ik weer naar huis gegaan. Echter dat zware gevoel wat ik mijn hele leven ervaren had, was na deze reis wel verdwenen en ik voelde mij super dankbaar voor deze reis. Een zeer mooie en bijzondere ervaring. En ook super dankbaar dat ik hier voor gekozen had. 

 

En inmiddels weet ik dat ik mijn gevoel hierin meer mag volgen. Als ik iets tegen kom wat mijn interesse wekt en ik een ja voel, zal ik mij weer zo opgeven voor iets wat ik verder nog niet ken. Want ik weet nu dat als alles in mij ja roept, ik mooie pareltjes zal kunnen ontvangen. En ik kan het iedereen aanraden om als je een hele duidelijk “ja” voelt (ongeacht het prijskaartje), er dan voor te gaan. Kans is zeer groot dat je jezelf daarmee de mooiste kadootjes geeft. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.