POWER HEALING

Power Healing is een krachtige healing waarbij er rechtstreeks gewerkt wordt vanuit de bron: zuiver bewustzijn. Ik maak hierbij gebruik van de inzichten vanuit de kwantumfysica die ervan uitgaat dat alles bestaat uit licht en informatie en dat alles en iedereen met elkaar verbonden is.

 

Bij de Power Healing wordt onder andere gebruik gemaakt van de kennis van de Amerikaanse chiropractor dr. Frank Kinslow en dr. Richard Bartlett.

 

Tijdens de behandeling maak ik dus gebruik van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. 

 

Voordat we daadwerkelijk met de healing aan de slag gaan, zal ik eerst een aantal vragen stellen. En met de antwoorden, kan ik dan vervolgens met de healing aan de slag gaan.

 

De behandelingen kunnen zowel in mijn praktijk als op afstand gegeven worden. In mijn praktijk zal ik echter eerst nog een snelscan van het lichaam kunnen uitvoeren zodat jouw lichaam alles weer helemaal in de juiste stand gezet zal worden zoals jouw lichaam behoort te zijn. Vervolgens zal ik aan de hand van de vraagstelling met de healingsessie aan de slag gaan.

Consulttarieven:

Healing traject in de praktijk (met 1x snelscan en bestaande uit 3 sessies): € 200,00

Losse consult € 70,00

 

Kennismakingsconsult: € 55,00

 

 

Healing sessie op afstand (bestaande uit 3 sessies): € 150,00

Losse consult € 60,00

 

Kennismakingsconsult: € 45

Recensies: 

Eind juli heeft Hanneke bij mij de Power Healing sneltest en een Healing Touch sessie gedaan. Na een val in maart jl. bleef ik namelijk irritante restpijn in beide knieën houden. Voornamelijk rechts en links deed af en toe mee. Als ik had gezeten, moest ik eerst opstarten en waren de eerste stappen niet te harden. Als ik daar doorheen was, ging het lopen wel, maar elke stap deed pijn! De moed zonk me soms naar een dieptepunt. Mijn geleende krukken kon ik nog niet teruggeven. 

 

Voor de test moest ik staan. Hanneke stelde een reeks vragen aan mijn lichaam, waarop het reageerde. Het ging van links naar rechts, soms naar voren en zodra ik achteroverviel kwam de volgende vraag. Heel bijzonder. 

Na de test verzocht Hanneke mij op tafel te gaan installeren. Gewoon lekker liggen. Ze vroeg mij aan welk deel aandacht nodig had en naar mijn intentie. Mijn knieën of course! Hanneke’s helende kracht werd via haar handen getransporteerd in mijn lijf. Op een geven moment nam ik waar dat mijn rechter been langer werd. Er gebeurde iets in mijn rug en heup. Stel je hebt dit zelf een keer ervaren, dan weet je wat ik bedoel. 

 

's Avonds kreeg ik te horen. “Karin je loopt veel beter dan de afgelopen maanden”. Ik had het zelf niet helemaal door, voelde wel minder pijn, maar dat het al zo zichtbaar zou zijn! WoW.

Dus ik ging opletten en inderdaad mijn voeten raakten de aarde met een zelfde druk aan en ik trok niet met mijn rechter been. Verwondering 🫢 

 

Het is nu 3 weken later. De pijn in mijn knieën is verdwenen en beweeg veel en veel makkelijker. Trappen lopen gaat weer prima. De geleende krukken heb ik teruggegeven en het sporten met heel veel plezier weer opgepakt. Ik blijf me verwonderen hoe mooi én complex het zelfhelende vermogen van ons lichaam is. 

 

En het toeval viel mij toe toen Hanneke schreef over haar Power Healing en met enkele proef personen wilde gaan testen. Ik heb ervaren dat Hanneke deskundig is en magische helende krachten bezit. Mocht je na het lezen van mijn testimonial de sprong naar Hanneke willen wagen? Dan zou ik haar zeker bellen. Ze help je graag! 

 

Liefs 

𝒦𝒶𝓇𝒾𝓃 ℰ𝓁𝒻ℯ𝓇𝓈

Afgelopen weken heb ik 4 afstandsbehandelingen gehad van Hanneke. Ik heb al 20 jaar chronische bekkeninstabiliteit door een val en hormonenbehandelingen.

 

Mijn pijn gaf ik bij mijn eerste sessie een 8/9, ik wilde vooral meer gemak en mij vrijer bewegen. En ook fijner zitten en slapen. Tijdens de sessies voelde ik veel gebeuren. Van meer pijn in het stuitgebied en misselijkheid tot koude en warme tintelingen. Deze gingen ook weer weg na de behandeling. Na de eerste sessie kon ik het een cijfer 7 geven en na de derde ook. Ik was hier al tevreden mee.

 

Hanneke wilde graag nog een 4e sessie doen. Deze nam ik natuurlijk graag aan. Na deze sessie gaf ik mijn pijn een 4/5. Ik merk zeker een minder stekende pijn in mijn stuitgebied. Ik ben al tevreden met de verlichting die ik heb ervaren na deze behandelingen.

 

Hanneke bedankt voor deze krachtige en fijne afstand-behandelingen.

 

M.D.