Access energetic facelift

Dit is een eenvoudige en zeer effectieve methode voor vernieuwing van de huid, cellen en onderliggende weefsels. Je kunt er jonger uitzien en je jonger gaan voelen zonder dat er speciale ingrepen zoals operaties, botox injecties of acupunctuur naalden aan te pas komen. Het is een bijzonder proces dat de veroudering in het gezicht en zelfs het lichaam kan terugdraaien. Indien men deze behandeling tenminste zo’n 20 keer op regelmatige basis ondergaat, zal het resultaat blijvend zijn. 

 

Deze behandeling verschilt van andere bestaande alternatieve behandelingen omdat het een zachter, vriendelijker en gemakkelijker manier van behandelen is voor jou en jouw lichaam. Hoe kan dat nog beter worden?

 

Graag wil ik nog het volgende opmerken. Behalve dat dit proces een verjongingseffect en fijne ontspanning geeft, kan het ook andere prettige bijwerkingen hebben. Mijn persoonlijke ervaring met dit proces is dat sommige klachten vanzelf kunnen verdwijnen na het geven of ontvangen van dit body proces. Om maar een voorbeeld te geven, ik had al dagen erg veel last van mijn voet. En mijn voet leek niet te reageren op mijn favoriete EHBO processen. Na het geven van dit proces aan een vriendin, merkte ik dat ik nog nauwelijks last had van mijn voet. En ik heb ook van verschillende personen vernomen dat zij na deze behandeling eindelijk weer eens echt lekker konden slapen.

Dit proces kan dus een gunstig effect hebben op andere zaken. Helaas kan niemand van te voren aangeven wat dit voor jou zou kunnen doen aangezien dit proces voor iedereen een andere uitwerking lijkt te hebben. Het is dan ook totaal niet te voorspellen hoe iemand op dit proces reageert. Maar mijn inziens houdt dit proces dan ook meer in dan alleen maar een facelift effect.