BARS

Wat houdt Bars in en wat gebeurt er tijdens een bars behandeling?

 

 

Tijdens ons leven slaan we allerlei informatie op in ons lichaam (zoals gedachten, ideeën, overtuigingen, beslissingen, oordelen, emoties, etc.). Al deze zaken kunnen ervoor zorgen dat we allerlei blokkades in ons lichaam creëren en ons vast zetten waar wij dan hinder van ondervinden.

 

Op het hoofd bevinden zich diverse energiepunten die corresponderen met allerlei zaken (zoals bv geld, controle, creativiteit, blijdschap, verdriet enz.). Deze energiepunten kunnen geblokkeerd raken. Door het zachtjes aanraken van deze 32 energiepunten op het hoofd, kan de energie weer door je hele lichaam stromen en ruim je allerlei oude 'rommel' op. Je kunt het vergelijken met het opruimen en herformatteren van je harde schijf zodat er weer ruimte ontstaat voor nieuwe inzichten en mogelijkheden.

 

Op zijn minst zul je de behandeling ervaren als een diepe ontspanning zoals bij een massage, en in het meest gunstige geval verandert het (net als bij mij) je hele leven.

 

 

Behandelingstarieven

Bars behandeling 1 uur:                        € 65,00 (strippenkaart 5 sessies € 275,00)

Bars behandeling 1,15 uur:                   € 80,00 (strippenkaart 5 sessies € 350,00)

Bars behandeling 1,30 uur:                   € 95,00 (strippenkaart 5 sessies € 425,00)

Aangezien er na een behandeling veel veranderingen kunnen plaatsvinden, is er de mogelijkheid om naderhand contact met mij op te nemen als u vragen mocht hebben.

 

In geval van ziekte of een aandoening dient altijd een arts of specialist te worden geraadpleegd. Ook mogen medische behandelingen of medicijnen niet zomaar zonder overleg met uw arts of specialist gestopt worden.

De behandelingen die ik geef zijn een aanvulling op en absoluut geen vervanging voor medische en reguliere behandelingen.