Verbetering chronische verkoudheid

Gepost 06-10-2017

Zoals velen van jullie inmiddels hebben kunnen lezen, ben ik zelf behoorlijk enthousiast over de body processen van Access Consciousness. En onlangs heb ik weer een bijzondere ervaring mogen beleven.

 

Zoals jullie in mijn blogs “Wat als je jezelf zou kunnen genezen?” en “Holy moly” hebben kunnen lezen, heb ik inmiddels al jarenlang last van een chronische verkoudheid. Op het moment dat ik na ging wanneer dat zo’n beetje begonnen was en waar diverse klachten die ik ondervond voor stond, begon er al allerlei verschuivingen te komen. In plaats van de vastzittende slijmvorming in mijn sinussen, begon ik te merken dat dat slijm los begon te komen en kreeg ik meer lucht. Helaas voor mij bleef ik toch nog wel last houden van enigszins verstopte sinussen. En elke avond gaf ik dan na het tandenpoetsen spontaan taaislijm over. Ben er nooit mee naar de huisarts gegaan omdat ik geen zin had in allerlei medicatie. Ging er vanuit dat het ooit wel vanzelf over zou gaan. Maar ondanks diverse body processen die ik regelmatig deed, leek het maar niet over te gaan.

 

En onlangs vertelde Ivana Faber in een videofimpje dat zij een ging spelen met een body proces met een ingewikkelde naam (Elimination and Eradication of Demon Infested Organs and Restauration of Life Inducing Possibilities). In dat filmpje gaf ze aan dat ze wilde onderzoeken wat dit proces nu eigenlijk precies deed. Zoals ik het begreep zou dit proces helpen om de vastzittende energie in het lichaam door diverse overtuigen en meningen van anderen om jou klein te maken en houden weer te laten stromen zodat je er niet langer last van zou hebben. Nadat zij dit proces had uitgewisseld, vroeg ik haar naar haar ervaring. Ze gaf aan dat het een heel ander proces was dan wat ze tot dan toe had uitgewisseld. Verder gaf ze aan dat er bij haar veel oude stukken naar boven waren gekomen. En dat ze van plan was om daar nog even meer mee te gaan spelen voordat zij zou gaan besluiten of zij dit proces ooit als een losse body proces class zal gaan geven.

 

Het feit dat dit proces zou helpen de vastzittende energie weer los te maken op het gebied om jezelf klein te voelen / houden, besloot ik tijdens een body proces uitwisseling ook voor dit proces te kiezen. Aangezien ik (bij het zelf ontvangen van een proces) nog lang niet altijd zo goed de energie in mijn lichaam kan volgen, weet ik vaak niet zo goed wat er tijdens dat proces precies gebeurt. Dus tijdens de uitwisseling kon ik niet veel gewaarworden. Bij mij bracht het in ieder geval geen oude stukken naar boven.

 

Maar wat was ik achteraf blij dat ik dit proces toch gedaan had. Want diezelfde avond hoefde ik na het tandenpoetsen geen taaislijm over te geven. Ben lekker gaan slapen en de volgende dag merkte ik pas dat mijn neus veel minder verstopt aanvoelde. En diezelfde avond merkte ik dat ik weer geen taaislijm hoefde over te geven. Bovendien merkte ik dat ik ook veel minder last had van mijn sinussen. Dus besloot ik om dit proces bijna elke avond bij mijzelf te doen. In plaats van de gehele behandeling (zijn namelijk drie verschillende handposities) besloot ik maar 1 handpositie te doen en het proces aan te zetten.

En hoewel mijn sinussen op dit moment nog steeds niet compleet (voor de volle 100%) schoon en leeg zijn, heb ik het idee dat dit niet meer lang zal gaan duren. Elke dag merk ik nog vooruitgang. Als dit zo door blijft gaan, hoop ik er volgende week er eindelijk vanaf te zijn. Nu alleen maar hopen dat ik er niet ineens een verkoudheid overheen ga krijgen, want dan gaat het natuurlijk toch een stuk langer duren.

 

Dus opnieuw de bevestiging dat die diverse body processen echt werken. Ben zo blij dat ik de Acces Consciousness body processen tot mijn beschikking heb en dus iets van over de 50 processen zelf mag geven. En mochten er nu mensen geïnteresseerd zijn in een body proces, neem dan contact met mij op om te kijken of je een behandeling bij mij zou willen ondergaan. En anders zou ik je aanraden om Facebook in de gaten te houden want inmiddels zijn er al aardig wat body proces facilitators die diverse body proces classes geven waar je de processen zelf kunt leren en zelf behandelingen mag gaan geven. Hoe wordt het nog beter dan dat?

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.