NINE STAR KI CONSULTEN

Behoor jij tot die groep mensen die continu tegen dingen aan blijft lopen en maar niet begrijpt waarom dit steeds gebeurt? Of heb je dat je steeds in jouw relaties met anderen tegen dingen aanloopt en je maar niet snapt waarom zij jou maar niet lijken te begrijpen? Dan is er een grote kans dat een of meer Nine Star Ki consult(en) hierin verandering kan brengen.

 

Wat ik inmiddels zelf heb mogen ervaren en leren is dat dat komt omdat men dan compleet van hun kern afgedwaald is. Door te weten wie jij in de kern bent, (iets dat al bij jouw geboorte bepaald werd), zal al een hoop zaken in beweging gezet worden. Zodra jij weer weet wie jij in de kern bent, zullen er allerlei kwartjes op hun plek vallen en zullen veel dingen jou ineens veel duidelijker gaan worden. Daardoor zal jij in staat zijn om andere keuzes te kunnen maken waardoor jij weer meer gemak en plezier zult gaan ervaren. 

 

Wat is Nine Star Ki?

Nine Star Ki behoort tot de Chinese astrologie en jouw geboortedatum geeft jou een oorspronkelijke blauwdruk van jouw persoonlijkheid. Door jouw geboortedatum uit te rekenen zal een 3 getallen-reeks ontstaan, bestaande uit een of meerdere elementen. Er bestaan 5 elementen en 9 verschijningsvormen. 

 

Ieder element (water, hout, vuur, aarde, metaal) heeft vervolgens nog eens een, twee of zelfs drie verschijningsvormen. Zo hebben water en vuur maar 1 verschijningsvorm te weten: 1 water en 9 vuur. Hout en metaal hebben ieder 2 verschijningsvormen te weten: 3 hout en 4 hout; 6 metaal en 7 metaal. En aarde heeft 3 verschijningsvormen te weten: 2 aarde, 5 aarde en 8 aarde. 

 

Al deze elementen en hun verschijningsvormen hebben allemaal hun eigen kwaliteiten, valkuilen, drijfveren en behoeften en zal ervoor kunnen zorgen dat jij jezelf of een ander beter zult kunnen gaan begrijpen als je je in deze materie zou verdiepen. Op het moment dat jij jouw eigen reeks goed zou kennen, zul je beter is staat zijn om te kunnen snappen waarom jij op een bepaalde manier reageert en hoe het komt dat een ander jou (soms of regelmatig) totaal niet lijkt te begrijpen.

 

Voor wie zijn Nine Star Ki consulten bij mij een bijdrage?

Doordat ik uit eigen ervaring heb mogen leren wat Nine Star Ki voor iemand kan betekenen, denk ik een ieder die tegen allerlei zaken aanloopt waar zij niet zo blij of gelukkig mee zijn, middels Nine Star Ki meer inzichten te kunnen geven. Loop je tegen allerlei zaken aan zoals bv relatieproblemen, problemen bij het opvoeden van de kinderen of relatie met ouders of anderen? Dan is Nine Star Ki een mooie methode om hier meer duidelijkheid in te krijgen waardoor dit veroorzaakt zou worden. Voor al dit soort gevallen zou je kunnen overwegen om een of meer Nine Star Ki consult(en) te boeken. Afhankelijk van de problematiek, zullen wij in overleg kunnen gaan kijken hoeveel consulten er (mogelijk) nodig zullen zijn om zelf weer verder te kunnen op jouw pad.

 

Consulttarieven 

Een mini consult (online) waarin ik jouw reeks uitleg: € 25,00

 

Een consult van 1 uur - € 100,00

Een consult van 1,5 uur - € 150,00

 

Een 5 rittenkaart van 1 uur - € 400,00

Een 5 rittenkaart van 1,5 uur - € 650,00