Home » NINE STAR KI CONSULTEN

NINE STAR KI CONSULTEN

Behoor jij tot die groep vrouwen die zich regelmatig doodongelukkig voelen, waardoor zij hun levenslust helemaal kwijt zijn geraakt? Dan is er een grote kans dat een of meer Nine Star Ki consult(en) hierin verandering kan brengen.

 

Dat vrouwen zich zo vreselijk ongelukkig kunnen voelen, kan verschillende oorzaken hebben. Wat ik inmiddels zelf heb mogen ervaren en leren is dat dat komt omdat zij dan compleet van hun kern afgedwaald zijn. Door te weten wie jij in de kern bent, (iets dat al bij jouw geboorte bepaald werd), zal al een hoop zaken in beweging kunnen zetten. Zodra jij weer weet wie jij in de kern bent, zullen er allerlei kwartjes op hun plek vallen en zullen veel dingen jou ineens veel duidelijker worden. Daardoor zal jij in staat zijn om andere keuzes te kunnen maken waardoor jij weer meer levensvreugde zult gaan ervaren. 

 

Wat is Nine Star Ki?

Nine Star Ki behoort tot de Chinese astrologie en jouw geboortedatum geeft jou een oorspronkelijke blauwdruk van jouw persoonlijkheid. Door jouw geboortedatum uit te rekenen zal een 3 getallen-reeks ontstaan, bestaande uit een of meerdere elementen. Er bestaan 5 elementen en 9 verschijningsvormen. 

 

Ieder element (water, hout, vuur, aarde, metaal) heeft vervolgens nog eens een, twee of zelfs drie verschijningsvormen. Zo hebben water en vuur maar 1 verschijningsvorm te weten: 1 water en 9 vuur. Hout en metaal hebben ieder 2 verschijningsvormen te weten: 3 hout en 4 hout; 6 metaal en 7 metaal. En aarde heeft 3 verschijningsvormen te weten: 2 aarde, 5 aarde en 8 aarde. 

 

Al deze elementen en hun verschijningsvormen hebben allemaal hun eigen kwaliteiten, valkuilen, drijfveren en behoeften en zal ervoor kunnen zorgen dat jij jezelf of een ander beter zult kunnen gaan begrijpen als je je in deze materie zou verdiepen. Op het moment dat jij jouw eigen reeks goed zou kennen, zul je beter is staat zijn om te kunnen snappen waarom jij op een bepaalde manier reageert en hoe het komt dat een ander jou (soms of regelmatig) totaal niet lijkt te begrijpen.

 

Voor wie zijn Nine Star Ki consulten bij mij een bijdrage?

Gezien mijn eigen ervaringen denk ik vooral voor vrouwen die net als ik single zijn, een bijdrage te kunnen zijn. Echter ook voor ieder ander persoon die zich doodongelukkig voelt, denk ik een bijdrage te kunnen zijn. Voor iedereen die iedere keer weer tegen dezelfde zaken aanlopen en maar niet snappen wat maakt dat dit iedere keer toch weer opnieuw gebeurt, Voor degenen die maar niet begrijpen waarom anderen hen maar niet lijken te snappen zoals bij bv relatieproblemen, bij problemen met het opvoeden van kinderen. Eigenlijk bij datgene waardoor jij je doodongelukkig voelt zonder dat je begrijpt waarom dat toch is. Voor al dit soort gevallen zou je kunnen overwegen om een of meer Nine Star Ki consult(en) te boeken. Afhankelijk van de problematiek, zullen wij in overleg kunnen gaan kijken hoeveel consulten er (mogelijk) nodig zullen zijn om zelf weer verder te kunnen op jouw pad.  

 

Doordat ik zelf ervaring heb in het afleggen van een pad van doodongelukkig (met zelfs soms een doodswens) naar meer levensvreugde en rust, denk ik vooral voor een ieder met soortgelijke ervaringen een bijdrage te kunnen zijn. Doordat ik weet hoeveel taboe er op “je doodongelukkig voelen” zit en hier niet over te kunnen praten met anderen, denk ik hierin een verschil te kunnen gaan maken door jou inzichten te kunnen geven om zelf ook weer met plezier verder te kunnen. 

 

 

Consulttarieven 

Een consult van 1 uur - € 100,00

Een consult van 1,5 uur - € 150,00

 

Een 5 rittenkaart van 1 uur - € 400,00

Een 5 rittenkaart van 1,5 uur - € 650,00