Bijdrage aan de aarde

Wat ben ik toch blij met het feit dat Access Consciousness op mijn pad is gekomen. Want dankzij Access ben ik me inmiddels van een aantal dingen bewust geworden. Een van de allervoornaamste tool die Access heeft, is namelijk vragen stellen. Als er iets is, begin dan met vragen stellen. Ik moet bekennen dat ik dat nog wel eens vergeet te doen. Maar op het moment dat ik daar wel aan denk, merk ik vaak hoe snel dingen ineens kunnen veranderen.

 

Onlangs had ik ineens erg veel last van mijn knie. Compleet out of the blue had ik daar sinds jaren ineens weer last van. Het voelde aan alsof er heel veel vocht in de knie zat, waardoor mijn knie dik, stijf en pijnlijk aanvoelde. Het lopen ging in ieder geval erg moeizaam. Dus mijn eerste reactie is als ik zoiets in mijn lichaam voel om dat te verwoorden als “pijn”. Meteen wist ik dat ik dit geen pijn moest noemen, maar dat ik ineens erg veel last had van een behoorlijke “intensiteit”. Vervolgens ben ik mijn lichaam vragen gaan stellen, zoals wat mijn lichaam mij graag wilde vertellen met dat gevoel. Heb ook gevraagd of dat wel van mij was of dat ik dat had opgepikt van iemand anders. Helaas voor mij gaf dat geen verlichting. Besloot er verder maar niet te veel aandacht aan te besteden, maar mijn lichaam zo nu en dan toch weer eens een vraag te stellen. Ik ben gewoon verder gegaan met waar ik mee bezig was of wilde gaan doen. Verder heb ik nog opgezocht waar knieën energetisch precies voor staan. Toen ik dat allemaal las, ging er geen lichtje bij mij branden. Bedacht me dat als het daar iets mee te maken zou hebben, er dan vanzelf wel een ingeving zou gaan komen. Maar blijkbaar had het toch daar toch niets mee te maken.

 

En uren later kreeg ik ineens een ingeving en vroeg ik mij af of de aarde misschien een bijdrage aan mij vroeg. Ik merkte dat het intense gevoel in mijn knie ineens een stuk minder werd. Dus heb ik die intensiteit aan de aarde gegeven door middel van wat bij Access 1,2,3-tjes genoemd wordt. Degenen die bekend zijn met Access zullen dit wel begrijpen. Wat een opluchting gaf mij dat, dat die ergste spanning van mijn knie af ging. Het lopen ging me meteen een stuk beter af, maar mijn knie bleef nog wel wat gevoelig aanvoelen. Maar het was nu goed te doen en heb daar verder niet meer zo veel aandacht aan besteed. Wel besloot ik er nog een paar bodyprocessen op los te laten zoals DMMD, Cellular Memory en MTVSS. Al met al is mijn knie nog een dag gevoelig gebleven, maar de volgende dag bleek alles weer helemaal gewoon te zijn.

 

Een ding weet ik nu wel.. als ik meteen de conclusie had getrokken dat de pijn in mijn knie weer terug gekomen was, dan had dit nu mijn werkelijkheid geworden. Dan zou ik inderdaad weer terug bij af geweest kunnen zijn. Maar door juist allerlei vragen te gaan stellen, kwam ik er dus achter dat de aarde graag een bijdrage van mij wilde ontvangen. En heeft dat intense gevoel geen kans gekregen om zich vast te gaan zetten in mijn lichaam.

 

Dus jullie zullen nu wel kunnen begrijpen waarom ik zo enthousiast ben over dat Access Consciousness. Wat als we dus niet meteen allerlei conclusies trekken bij datgene wat we het eerst waarnemen, maar er gewoon naar kijken en in de vraag blijven? Wat zal er dan allemaal mogelijk zijn?

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Leyla Gok
5 jaar geleden

Zo fijn dat je dit deelt! Dankjewel💖