Vaarwel 2016, welkom 2017

Gepost 31-12-2016

En alweer een jaar voorbij. Wat vliegt de tijd toch. En wat heb ik weer een mooi jaar mogen meemaken.

 

Zo stond dit jaar in het teken van zelfontwikkeling. Ik besloot eens een aantal dingen eens echt te gaan aanpakken. Dus heb ik flink wat classes en telecalls gevolgd. En bij elke class of call kon ik weer meer opruimen. Een aantal classes heb ik toch nog maar weer eens herhaald omdat ik weet dat elke keer weer andere dingen opkomen die dan weer opgeruimd kunnen worden. En ik blijf elke class of call weer heel bijzonder vinden.

 

Verder heb ik naast Access Consciousness classes ook nog andere cursussen gevolgd.

Zo heb ik eind maart en begin april twee workshops (Dierencommunicatie en Stervensbegeleiding voor dieren) bij Diana van Trijffel-Pak gevolgd. Blijkbaar is dat communiceren met dieren toch iets wat nog steeds ergens in mijn systeem zit om daar iets mee te gaan doen. Die stervensbegeleiding deed ik eigenlijk puur voor mezelf zodat ik een volgende keer beter voorbereid zou zijn met wat ik zou kunnen verwachten als mijn katten ooit aan hun einde komen. Maar gedurende die dag heeft Diana mij wel laten inzien hoe mooi het kan zijn om anderen hierbij te begeleiden, dus wie weet wat ik ooit nog in de toekomst zal gaan doen. Eerst maar eens zorgen om het communiceren eens goed onder de knie te krijgen. Heb in ieder geval genoten van deze twee bijzondere workshops.

 

En ook zag ik een mooi bericht op facebook voorbij komen om mee te doen met een gratis challenge “Wendy’s Wondere Wereld” van Wendy Tacoma. Wist totaal niet wat ik er nu precies van moest verwachten, maar alles in mij werd helemaal blij toen ik haar tekst las. En als ik inmiddels iets geleerd heb, is dat ik rustig iets kan gaan doen waar ik heel blij van word. Dus heb ik meegedaan. En dat bracht mij in contact met natuurwezens zoals de boomwezens, de walvissen, de draken, de engelen, de elfjes, de eenhoorns en de dolfijnen. Elke 3 dagen kregen wij per natuurwezen een mail toegezonden met uitleg, een visualisatie en healing. En hoewel ik lang niet bij elke natuurwezen een duidelijke boodschap doorkreeg, merkte ik wel dat er allerlei dingen begonnen te verschuiven en te helen. Dus toen deze challenge afgelopen was en er een vervolg cursus (Let Your Light Shine) kwam, hoefde ik niet lang na te denken aangezien ik mij weer helemaal blij voelde worden. En heb deze ook weer gevolgd. En weer werden er mooie stukken in mezelf geheeld. En inmiddels weet ik dus dat ik nooit alleen zal zijn, ook niet als ik niemand om me heen zou hebben. Deze twee cursussen hebben ook best wel het nodige in mijn leven veranderd.

 

Verder had ik op gezondheidsgebied even een spannend momentje toen ik een paar knobbels voelde. Nu ik meer met mijn lichaam communiceer, wist ik gelukkig al vrij snel dat ik me daar niet zo zorgen over hoefde te maken. En dat bleek inderdaad te kloppen. Zo fijn als blijkt dat ik mijn lichaam toch beter kan “verstaan” dan ik gedacht had. En ook zo fijn dat ik de diverse body processen in mijn gereedschapskist heb zitten, want die hebben mij goed geholpen. Zelfs de chirurg was verbaasd toen ik na een half jaar terug kwam en de situatie verbeterd bleek te zijn.

 

Wat ook wel aardig is om te vermelden, is dat ik het afgelopen jaar regelmatig heb kunnen ervaren dat in de vraag leven leuke dingen op je pad kunnen brengen. Zo kreeg ik ineens allerlei dingen op mijn pad waar ik ooit om gevraagd had. En om heel eerlijk te zijn, ineens werden dat best wel aardig wat zaken waardoor ik nu een beetje om kom in alles waar ik een tijdje geleden al om gevraagd had. Dus ik kan jullie verzekeren, vragen stellen aan het universum werkt echt. En daarbij schroom ik dus ook niet meer om tegenwoordig de hulp in te roepen van alle natuurwezens waarmee ik kennis heb gemaakt. Zo hebben zij mij onlangs enorm geholpen zodat ik de hulp kon krijgen die ik nodig had, omdat ik bepaalde zaken echt niet langer alleen kon trekken. Kan zijn dat je dit leest en vind dat ik niet spoor. Dat mag, maar inmiddels heb ik al teveel mooie en bijzondere dingen meegemaakt om dit te negeren. En ik weet inmiddels ook dat ik echt niet de enige ben die deze bijzondere ervaringen heeft mogen beleven.

 

En hoewel deze laatste maand een behoorlijk uitdaging was, was 2016 in ieder geval een zeer mooi jaar voor mij. De komende maanden zal ik naar alle waarschijnlijkheid een behoorlijke zware tijd tegemoet gaan. Maar inmiddels weet ik, dat ik met de mooie en bijzonder tools van Access Consciousness en alle natuurwezens, die ik dankzij Wendy Tacoma heb mogen leren kennen, er wel doorheen zal gaan komen. En gelukkig heb ik tegenwoordig een hoop lieve mensen om me heen waarvan ik het vermoeden heb dat zij wel voor de nodige gezelligheid zullen gaan zorgen en bij wie ik voor een barsbehandeling of iets anders terecht zal kunnen.

 

Ben eigenlijk best wel benieuwd naar wat 2017 mij allemaal zal gaan brengen. 

  

 

Reactie plaatsen

Reacties

Leyla Gok
5 jaar geleden

Jeetje...slik..gaat het wel met je...hoe gaat t nu met de knobbels? Zit gelijktertijd op mijn li borst cellulair geheugen poc te draaien . Morgen dokter , heb mn lichaam verwaarloost..maar alles komt goed..wat een toeval dat ik eerst op jou contactformulier kom en inmiddels al een uur je blogs lig te lezen..het ken me zo in je dankbaarheid en inderdaad vergeet ik ook in de vraag te blijven..maar mag wel zo een hoop info in nog geen jaar..zal de engelen vragen over je te waken lieverd..je bent supersterk en mooi 💖💎🍀Wishing you well ,virtuele hugg en veel liefs Leyla uit Spijkenisse.