Lichamelijk klachten

Gepost op 13-08-2022

Als jullie mijn vorige bericht hebben gelezen, weten jullie inmiddels dat ieder zijn eigen leven creëert. En zoals jullie al in mijn verhaal hebben kunnen lezen, heb ik dus zelf mijn eigen chronische auto-immuunziekte gecreëerd. Geen handige creatie uiteraard. 

 

Echter dankzij Access Consciousness heb ik zoveel weten te veranderen dat ik daar nog nauwelijks hinder van ondervind. Ik ben na ruim 29 jaar helemaal van de medicatie af gekomen en sinds het moment dat ik daar vanaf was ook niet meer hebben hoeven te gebruiken. 

 

En inmiddels begrijp ik dat elke ziekte of klacht een schreeuw van het lichaam is. Blijkbaar is er dan ergens iets voorgevallen waardoor het lichaam in een crisis is geraakt. En het kan dan ook jaren duren voordat dit zich daadwerkelijk fysiek gaat uiten. Zo ook bij mij. Doordat ik al vanaf kleins af aan nooit iets goeds leek te kunnen doen, begon ik steeds meer een hekel aan mijzelf te krijgen. Uiteindelijk groeide dat uit in volledige zelfhaat.

Als je weet dat cellen zich continu vernieuwen en je alleen maar negatief in het leven staat, dat dit grote invloed heeft op die celdeling. In mijn geval had ik mazzel dat het zich tot die auto-immuunziekte heeft ontwikkeld. Voor hetzelfde geld had ik ook een of andere vorm van kanker kunnen creëren. Inmiddels heb ik hier ook zo mijn gedachten over waarom het uiteindelijk een auto-immuunziekte is geworden, maar daar ga ik nu niet verder op in. 

 

Maar goed, door met Access Consciouness bezig te zijn en volop met de body processen die Acces rijk is aan de slag te gaan, door het mijzelf te geven of met anderen uit te wisselen, begon mijn gezondheid te veranderen. Het heeft er in ieder geval voor gezorgd dat ik al na een jaar van mijn medicatie af kon. En doordat ik dus met zelfontwikkeling aan de slag gegaan was, ben ik allerlei zaken uit mijn jeugd gaan aankijken. Daarbij heb ik veel steun gehad van de trainingen en info van Leonie van Set Yourself Free. Dankzij haar trainingen begreep ik dat ik dus terug moest naar mijn kindertijd. Immers de eerste 7 jaar van ons leven bepalen onze basis voor de rest van ons leven. Ik kwam erachter dat ik dus heel veel aan te kijken had. 


En gaandeweg merkte ik dat ik steeds minder vaak fysieke klachten kreeg. En als ik die dan toch krijg, weet ik inmiddels dus dat ik mag nagaan wanneer het is begonnen en wat er daarvoor heeft plaatsgevonden. En vooral toen de Germaanse Geneeskunde op mijn pad kwam, werd ik bevestigd in mijn eigen inzichten dat dit inderdaad zo werkt. 

 

Zo had ik in 2021 in maart ontzettend veel last van mijn hiel. Ik kon steeds slechter lopen. Ik kon er zelf niet achter komen wat de oorzaak van deze klacht nu precies was. Toen ik dit tijdens een training “de wet van aantrekking” die ik bij Hellen van Rooijen volgde (die de Gemaanse Geneeskunde gestudeerd heeft) liet weten, stelde zij slechts 1 vraag. Het antwoord flapte eruit. En ik was totaal verrast. Het had met mijn moeder te maken maar die was dus al 2,5 jaar daarvoor overleden. Hellen vroeg mij om na te gaan wanneer ik last van mijn hiel had gekregen. En ik liet haar weten dat dit zo ergens in januari was begonnen. Vervolgens vroeg zij mij “was dat niet toen jij die rechtszaak tegen de notaris had?” Ik antwoordde toen “o ja, dat klopt. Echter dat had met de afhandeling van de erfenis van mijn zus te maken”. Waarop Hellen vervolgens heel droog liet weten “en hoe was zij dat geld gekomen?”. En geloof het of niet, de volgende dag was de pijn al veel minder. En na een week kon ik weer normaal lopen. De boodschap van mijn lichaam was ontvangen, waardoor het niet langer om aandacht hoefde te schreeuwen. 

 

Dus wat nu als elke fysieke klacht zo ontstaat? Is het dan niet veel beter om op zoek te gaan naar de oorzaak waardoor het zich heeft kunnen manifesteren? Ik ben van mening dat ons lichaam alles zelf weer kan genezen mits wij hiertoe bereid zijn. Maar over het algemeen (en dat heb ik ook altijd gedaan) gaan we liever naar de huisarts voor pillen of willen wij een verwijzing naar het ziekenhuis om van de klachten afgeholpen te worden.

 

Nu ik dit dus ontdekt heb, wil ik eigenlijk niet eens meer naar een reguliere arts toe. Ik ga voortaan liever op zoek naar wat mijn klachten veroorzaakt heeft. En als ik hier zelf niet uit kom, weet ik dat ik bij Hellen (of iemand anders die de Germaanse Geneeskunde geleerd heeft) terecht kan. Uiteraard kan er altijd iets gebeuren waardoor ik toch echt wel naar de reguliere zorg zal moeten uitwijken, maar als het dus even kan, zal ik die voortaan dus liever lekker links laten liggen. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.