Als jouw  leven door jouw keuzes wordt bepaald, waar zou jij dan voortaan voor kiezen?

Gepost op 09-08-2023

Wordt jij geteisterd door vervelende pijnen die jouw leven flink vergalt? Putten deze pijnen je helemaal uit? En verlang je weer naar een leven zonder pijn? Dan zou ik je aanraden om dit bericht toch even uit te lezen.

 

Ikzelf heb jarenlang rondgelopen met vreselijke pijnen die te maken hadden met een chronische auto-immuunziekte. Ik heb ruim 29 jaar op allerlei pijnstiller en zware medicijnen geleefd. En inmiddels ben ik alweer sinds 2016 geheel pijn- en klachtenvrij. En dit uiteindelijk allemaal doordat Access Consciousness op mijn pad kwam. Inmiddels weet ik dat bewustzijn en energie DE sleutels zijn om dit allemaal te kunnen keren want zo heb ik mijzelf dus weer helemaal bevrijd van de ellende die bij mijn ziekte hoorde. 

Toen ik in 2015 bij Access Consciousness kwam, kreeg ik steevast de zinnen “je creëert je eigen leven” en “elke keuze creëert”. En ik werd daar best narrig van kan ik jullie vertellen. Ik had er toch niet om gevraagd om continu met pijn te moeten leven waardoor ik mijn leven totaal waardeloos vond en het liefst had willen vertrekken? Hoezo zou ik hier voor gekozen hebben? Toch ik besloot openminded de informatie aan te horen. En vervolgens ben ik flink wat dingen anders gaan kiezen. Nu heb ik het geluk gehad dat ik daar ook geld voor had (echter ook dit dus een eigen keuze). Dus ik koos ervoor om prijzige classes te volgen want ik wilde van al mijn pijnen af. En daardoor heb ik dus ontzettend veel informatie tot mij mogen nemen, die er uiteindelijk voor gezorgd hebben dat ik nu dus al vanaf maart 2016 pijnvrij door het leven ga. Was het gemakkelijk? Nee bij lange na niet, maar wel o zo de moeite.

 

Als je dus onthoudt dat “je je eigen leven creëert” en “elke keuze creëert” heb je een startpunt. Ik besloot aardig wat dingen anders te gaan kiezen want mijn leven vond ik echt niet leuk. Stiekem had ik zelfs een heimelijke doodswens waar niemand weet van had. En ik koos en vervolgens koos ik nog meer. Daardoor maakte ik wel kleine stapjes vooruit, maar te weinig naar mijn zin. Toen ik weer helemaal onderin de put zat door een terloopse opmerking van iemand die mij gaf, was ik er zo klaar mee dat ik in mijn bed het universum gesmeekt heb om mij dan nu eindelijk eens te komen halen of dat zij mij nu eens echt zouden helpen om gelukkiger te kunnen worden. En geloof het of niet. De volgende dag regende het allerlei berichtjes op mijn tijdlijn over innerlijke kindshealingen. Ik kon daar alleen niet zoveel mee, dus heb ik mij weer tot het universum gewend en laten weten dat ik hun boodschap had begrepen maar dat ze dan wel iemand op mijn pad moesten zetten die mij daar echt goed bij kon helpen. En je zou haast denken dat ik dit allemaal verzin, maar 2 of 3 dagen later gebeurde dat. En ben ik de challenge die die persoon gaf, gaan volgen. En vanaf dat moment begonnen dingen eindelijk eens ten goede veranderen. 

 

Samen met haar hebben wij naar allerlei zaken in mijn leven gekeken en zij kon mij zo goed uitleggen waar al mijn klachten vandaan kwamen. Ik had heel veel oude shit aan te kijken. En nee dat was niet altijd even leuk of fijn, maar wel o zo nodig. En voor mij werden de dingen wel steeds duidelijker. Zeker op het vlak van lichaam en pijn. En ik weet dat als je bereid bent om die de stappen daartoe te zetten, kun jij dus ook weer genezen. 

 

Het was mij al bekend dat ik mijn eigen immuunziekte zelf had gecreëerd. In het kort kwam het erop neer dat het alles met een drastisch tekort in zelfliefde en eigenwaarde kwam. En door stap voor stap mijn oude pijnen die ik helemaal niet wilde zien of voelen, toch aan te kijken, ging het fysiek en mentaal gezien steeds beter met mij. 

 

En vooral sinds de Germaanse Geneeskunde op mijn pad gekomen is, zijn mijn vermoedens rondom ziekte en fysieke klachten dan ook bevestigd. En middels diverse methoden en tools die ik onderweg opgedaan heb, weet ik dat ik anderen hierbij kan helpen. Kan ik dan iedereen helpen? Antwoord is heel simpel. Nee, dat kan ik niet niet. Wie ik dan wel kan helpen? Iedereen die bereid zal zijn om daar zelf aan te werken. Ik kan je slechts ondersteunen en begeleiden. Jij en alleen jijzelf zal al dat zware werk zelf moeten verzetten. Ik kan jou hier alleen maar bij begeleiden, ondersteunen en aanmoedigen. Ben jij hiertoe bereid, dan durf ik best wel te beweren dat wij daarin zullen slagen. En nu zal je waarschijnlijk zeggen, hoe weet je dat zo zeker? Dat komt omdat ik die weg al voor jou gewandeld heb en inmiddels dus bewustzijn heb hoe het lichaam en geest samenwerken. Bovendien ben ik hier de afgelopen weken tijdens mijn healingsessies in bevestigd. Het kan zijn dat je na drie healingsessies al pijnvrij bent, echter de kans is een stuk groter dat je daar zelf ook nog een stuk in mag gaan oppakken. 

 

Mocht je hier graag meer over willen weten en ben jij een openminded type die dus open staat en bereid is om afwijkende ideeën over onze gezondheid aan te horen en dat niet gelijk af te wijzen en bovendien bereid bent om er zelf ook aan te werken, dan kan ik jou inderdaad verder helpen. Neem dan gerust contact met mij op of plan eerst een (gratis) koffiemomentje in zodat je kennis kan maken met mij en te kijken of wij willen gaan / kunnen samenwerken. In dat geval kun je mij telefonisch contact met mij opnemen of mij bereiken via mijn emailadres: info@magicalhealingtouch.nl. 

 

En weet “elke keuze creëert” en “jij creëert zelf je eigen leven”. Dus wat je ook besluit te kiezen, weet dat jij zelf diegene bent die de sleutel van jouw toekomst in eigen handen hebt, dus aan jou de keuze of je die ook daadwerkelijk gaat gebruiken of niet. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.