Mijn verhaal (6)

Gepost op 27-07-2022

In mijn vorige blog heb ik jullie verteld dat mijn leven na mijn traject “Van jammer naar Yes” nog steeds geen echte “yes” bleek te zijn. Hoewel het inmiddels het voor mij wel duidelijker werd dat ik in mijn praktijk iets wilde gaan doen met Access Consciousness en Nine Star Ki. Echter had ik toch nog steeds geen flauw benul van hoe ik dat wilde gaan inzetten om andere vrouwen die zich ongelukkig voelen, weer naar hun levensvreugde terug te brengen. Totaal geen flauw benul hoe ik dat zou kunnen aanpakken. En ik besloot om dat nog even los te laten en eerst op andere dingen te richten.

Gezien mijn Nine Star Ki reeks leer ik graag nieuwe dingen. En zo kwam ik bij Sjoukje de Haas terecht om een cursus “Release your shadow” te volgen. Een pittige training maar wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Dat bracht me weer een stukje dichter bij mijzelf. We hadden het gehad over Human Design en ik wist dat zij dat gaf. Ik liet haar weten dat ik daar graag meer over wilde weten. Ik zag dat weer als een verdieping op de Nine Star Ki. Dus toen ze de basistraining Human Design gaf, heb ik mij gelijk opgegeven. En nog steeds super dankbaar dat ik dat gedaan heb. Want tijdens de 4 ochtenden, vielen er zoveel kwartjes. Allerlei zaken uit mijn verleden leken ineens op hun plek te vallen. En hoewel Josje altijd al zei “toen je geboren was, was je al gelukt” kon ik dat nog totaal niet voelen. Maar dankzij die Human Design training lukte mij dat ineens wel om dat voelen. Mijn hele leven heb ik gedacht dat ik niet goed was. Mensen hadden eigenlijk altijd wel kritiek op mij ongeacht wat ik ook deed. Vooral tijdens deze training kwam ik erachter dat de dingen waarvoor ik altijd zo verkeerd om gemaakt werd, juist datgene was zoals dat bij mij hoorde. En dat gaf een mega shift in mij. 

 

Ik had al voor de training laten weten dat ik na de basistraining graag verder wilde gaan met de verdieping. Ik had toen al voor de training te horen gekregen dat ik maar beter eerst mijn praktijk opgestart kon hebben voordat ik het vervolg ging doen. Ik voelde mij toen wel wat teleurgesteld, maar doordat Nadine de Deep Dive (Nine Star Ki) training ging geven, besloot ik dat dan eerst te doen en dan in 2023 de AAF training te gaan doen. Want ik verwachte dat ik mijn praktijk in dit jaar dan wel opgezet te hebben. Toen de basistraining afgelopen was, liet ik weten dat ik het erg jammer vond dat ik een jaartje moest wachten voordat ik verder kon, maar dat ik nu in ieder geval wel even verder kon met de informatie die ik inmiddels had gekregen. 

 

Dus ik was wel verrast toen Sjoukje mij liet weten dat ze van plan was om dit jaar voor het laatst de AAF met Human Design op deze manier te gaan doen. Zij liet mij weten dat zij mij de kans wilde geven om toch mee te doen. Ook al had ik mijn praktijk nog niet op poten. Gezien mijn transformatie die ik inmiddels gemaakt had, had ze het idee dat ik toch wel mee zou kunnen komen. Ik heb vreselijk zitten dubben of ik het inderdaad zou gaan doen aangezien ik al een aantal trainingen had lopen. Uiteindelijk besloot ik om het toch wel te doen. En ik ben daar super blij mee want ik krijg nu steeds meer info over mijn eigen Design zodat ik steeds meer dingen beter kan plaatsen en ik steeds meer mijzelf kan worden. 

 

En onlangs besloot ik om aan mijn grootste overtuiging “niemand zit op mij te wachten” te werken. In mijn vakantie was ik vast van plan geweest om dat te tackelen. Mijn vakantie zou beginnen met de Trigger / Trauma release bij Sjoukje. Echter wegens ziekte kon die toen niet plaats vinden. En onze nieuwe afspraak later in mijn vakantie kon helaas ook niet doorgaan. Gelukkig had ik nog wel 2 andere coaches achter de hand met wie ik daar aan kon werken. En met de hulp van deze 2 coaches kwam al beweging in mijn vastgeroeste overtuiging. 

 

En achteraf denk ik dat het universum dit zo geregeld had dat ik mijn “Trigger / trauma release” sessie pas daarna kon doen. Voor mijn gevoel heb ik na mijn sessie met Sjoukje weer een mega shift mogen ervaren. Geen flauw idee wat zij precies gedaan heeft tijdens deze sessie, maar na de sessie voel ik mij veel relaxter. Na de behandeling vroeg zij mij om in de spiegel te gaan kijken omdat ze mijn gezicht veranderd vond. Toen ik mijzelf in de spiegel aankeek, zag ik een totaal ander persoon staan. Herkende mijzelf bijna niet meer. Want degene die ik toen zag was echt niet degene die ik ’s morgens in de spiegel had aangekeken. Was echt heel bizar om dat te ervaren. En eerlijk gezegd heb ik nog steeds dat als ik mijzelf in de spiegel zie, ik een andere versie van mijzelf zie. And I love it. 

 

Voor het eerst voel ik zoveel meer rust. En voel ik dat er een transformatie plaats gevonden heeft. Doordat ik mij momenteel super moe voel, heb ik besloten om daar gewoon aan toe te geven. Inmiddels was mijn traject met de business coach afgelopen. En in tegenstelling om mijn traject te verlengen, besloot ik om dat om te zetten naar een persoonlijke traject om ook andere zaken op te kunnen ruimen. Dus daar zijn we nu lekker mee bezig en uiteindelijk zal dat mijn praktijk allemaal ten goede gaan komen. En inmiddels heb ik mijn eerste sessie met een testklant gehad. Ik ben bezig om te kijken of het traject dat ik in mijn praktijk wil gaan inzetten ook  daadwerkelijk geschikt zal zijn en ik hiermee inderdaad mooie resultaten kan boeken. Zelf ben ik reuze benieuwd of ik met alle kennis die ik inmiddels heb opgedaan, anderen inderdaad kan ondersteunen naar een vreugdevoller leven. De inzichten die ik onderweg heb mogen opdoen, hebben mijn leven dusdanig veranderd dat ik nu eindelijk kan zeggen dat ik eindelijk een Yes voel, ook al is dat voor mijn omgeving (nog) niet zichtbaar. 

 

Dit waren mijn processen van de afgelopen jaren. Blij dat ik besloten had om op zoek te gaan naar een gelukkiger / vreugdevoller leven. Doordat ik zelf door allerlei zaken heen gegaan ben, verwacht ik anderen handvatten te kunnen geven om ook weer terug te keren naar een vreugdevoller leven. Reuze benieuwd wie ik zal mogen ondersteunen bij hun proces(sen). 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.