Is het dan nu dan eindelijk mijn tijd om opnieuw te beginnen?

Gepost op 31-10-2021

Na een tijdlang alles losgelaten te hebben en nog wat verder aan mijzelf te werken, voel ik dat ik eindelijk zover ben om nieuwe stappen te gaan zetten met mijn bedrijf Magical Healing Touch.

 

Nadat ik mijn Nine Star Ki coachopleiding afgerond was, wist ik toch nog niet zo goed wat ik nu precies wilde gaan neerzetten. Had al wel een beter idee, maar uiteraard nog steeds geen flauw idee hoe ik het een en ander in de praktijk zou kunnen brengen. Ik besloot nog een business Nine Star Ki opleiding te gaan volgen. Al snel kreeg ik het advies om hiermee te stoppen en eerst nog verder aan mijzelf te gaan werken. Dit advies raakte mij vreselijk maar ik besloot het toch op te volgen en dat aan te gaan. 

 

Ik heb een hele fijne coach gevonden die mij verder kon helpen in de stukken waar ik nog middenin zat en waardoor ik dan ook nog helemaal geen bedrijf kon gaan opbouwen. Het was een pittig proces voor mij, maar dankbaar met het engelengeduld van mijn coach, kwam ik toch vooruit. En ik weet dat er dingen zijn waar ik blijvend mee aan de slag moet gaan blijven, maar ik heb er nu gelukkig wel weer mooie tools bij gekregen om mij hierbij te ondersteunen. 

 

Zodra je beseft dat jij de creator van jouw eigen leven bent, kun je ook zelf leiding nemen over jouw eigen leven. En als je je dan ook beseft dat elke gedachte, overtuiging of intentie opgepikt wordt door het universum die jouw vervolgens bedient van datgene wat jij al dan niet onbewust uitgezonden hebt, dan weet je dat je maar beter leuke dingen in je leven kunt wensen. 

 

Dankzij Access Consciousness heb ik geleerd dat vragen stellen (zonder daar antwoord op te verwachten) een mooie manier is om het universum te vragen naar allerlei mogelijkheden als jij die zelf even niet meer ziet. Eigenijk is dit waardoor mijn leven heeft kunnen veranderen. Telkens als ik voelde dat ik toch weer helemaal vastliep, vroeg ik het universum om hulp door een of meer vragen te stellen om mij verder te helpen. En iedere keer kreeg ik dat in de vorm van een training, cursus of workshop op mijn Facebook tijdlijn te zien, waardoor ik dus iedere keer weer een stuk vooruit geholpen werd. 

 

Inmiddels voelt het voor mij dat ik eindelijk klaar ben de eerste stappen te nemen om Magical Healing Touch leven in te gaan blazen. En mag ik op zoek gaan naar manieren om klanten te kunnen gaan ontvangen. En waar ik maar niet kon kiezen met waarmee ik klanten zou kunnen ondersteunen en begeleiden, ben ik gaan beseffen dat ik alles wat ik heb geleerd gedurende de afgelopen 5 a 6 jaar gewoon kan gebruiken. Alle tools uit diverse trainingen, cursussen en workshops kan en mag ik hierbij gewoon gaan inzetten. Ik mag gewoon kijken / ervaren wat er tijdens het werken met een klant de grootste bijdrage zal gaan zijn voor die klant. Er zijn namelijk meer wegen naar meer bewustzijn, dus met de diverse dingen die ik de afgelopen jaren geleerd heb, kan ik zien welke methode het beste aanslaat bij een klant. Ik ben reuze benieuwd naar de mooie ervaringen die ik hierbij zal mogen opdoen. 

 

Voel jij dat je vastzit en je daardoor verre van blij voelt, neem dan gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. Dan kun je zien en/of voelen of ik een bijdrage voor jou zal zijn en of je voor een of meer sessies met mij wil samenwerken. In het tabje contact kun je de verschillende mogelijkheden zien hoe je contact met mij kunt opnemen. Wellicht dat ik binnenkort een berichtje van jou zal mogen ontvangen.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.