De eerste stapjes

Gepost op 12-01-2022

Het antwoord op mijn vorige blog bleek dus toch nog een nee te zijn. Op zich voelde ik wel dat ik nu eindelijk eens stappen mocht gaan zetten, maar toch zat er nog iets in de weg. Toen ik de mogelijkheid kreeg om een Human Design basistraining te gaan volgen, werd ik helemaal enthousiast. Ik zie dit namelijk als een verdieping op Nine Star Ki, dus besloot ik mij voor deze training op te geven. En dat bleek als een mega kado aan te voelen. 

 

Het heeft weer zoveel kwartjes op hun plek laten vallen. Wow, wat ben ik blij dat ik voor deze training gekozen heb. Het heeft zoveel meer zaken zo'n stuk helder gemaakt voor mij. Waar ik voor deze training eigenlijk nog nauwelijks een idee had hoe ik de dingen wilde gaan aanpakken, heb ik nu eindelijk een focuspunt gevonden waar ik naartoe wil en kan werken (en groeien). Daar waar ik eerder nooit een stip op de horizon kon zetten en ik dus geen flauw benul had waar of welke kant ik nu naartoe mocht gaan, lijkt dat plaatje langzaamaan steeds zichtbaarder te worden. En weet ik nu eindelijk welke kant ik nu op wil gaan. Kortom, ik denk dat die hobbel nu eindelijk genomen is.

Ik mag echter nog wel aan een aantal zaken werken om mijn Human Design profiel volledig te kunnen belichamen. Dat is / blijft work in progress zullen we maar denken. Echter het verschil is nu wel dat het mij een stuk duidelijker is geworden waar ik de komende tijd nog lekker aan mag gaan werken en ik zal daar dan dus ook zeer zeker mee aan de slag gaan. 

 

Verder ben ik momenteel in de Deep Dive van Nine Star Ki gedoken en die eerste les vond ik al echt super gaaf. En ik ben reuze benieuwd naar de rest van de info die wij het komende jaar nog gaan krijgen. Alles wat ik dit jaar tijdens de training leer, zal ik dus mooi mee kunnen nemen in mijn praktijk. Kortom dit komende jaar zal volledig in het teken van Nine Star Ki verdiepingstraining staan.

 

Verder ga ik eind januari nog een training bij Leonie volgen waarvan ik het vermoeden heb dat die mij gaat helpen om datgene wat langzaamaan steeds duidelijker vorm begint te krijgen, ook daadwerkelijk om te kunnen gaan zetten naar concrete stappen, zodat ik eindelijk met Magical Healing Touch aan de slag zal kunnen gaan. Vanaf maart zal ik daar steun bij krijgen in de vorm van een business coach bij wie ik begin maart mijn eerste sessie zal hebben. 

 

En omdat ik HD super fascinerend vind, zal ik (als die training gewoon doorgaat) mij hier in 2023 nog verder in gaan verdiepen. Vandaar dat ik nu al helemaal zin heb in 2022 en 2023. Reuze benieuwd wat dat mij nog allemaal zal brengen.

        

Wow inmiddels zo dankbaar voor alles wat op mijn levenspad is geweest. Hoewel ik dat tot vorig jaar nooit zo heb kunnen zien en ik mijn verleden zo vervloekt heb. Nu pas realiseer ik mij dat het mij hele mooie (doch moeilijke) lessen heeft geleerd. Inmiddels beginnen steeds meer allerlei kwartjes op diverse plekken te vallen waardoor een aantal zaken steeds logischer worden voor mij. En denk ik daarmee mijn steentje te kunnen gaan bijdrage aan anderen die hier wat hulp bij zouden kunnen gebruiken. 

 

Het heeft mij 51 (van de 54) jaar gekost om op dit punt te kunnen komen. En ik denk oprecht anderen te kunnen begeleiden en/of te ondersteunen om veel sneller op dat punt te kunnen komen.

 

Reuze benieuwd welke personen ik zal mogen verwelkomen in mijn praktijk. Mocht je tegen dingen aanlopen waardoor jij je niet happy voelt, laat mij dat gerust weten. Als je dat zou willen, kunnen we kennismakingsgesprek inplannen zodat jij zelf kunt beoordelen of jij de klik voelt om met mij samen te gaan werken. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.