WIE IK BEN

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Hanneke Coenraads en woon sinds november 2018 in Aalsmeer. Sinds januari 2015 ben ik een Access Conciousness Bars Practitioner geworden en vanaf april 2019 koos ik er voor om een Access Consciousness Body Process Practisioner te worden. En sinds eind februari 2020 ben ik een Nine Star Ki Coach (wat inhoudt dat ik mij heb verdiept in de 5 elementen en hun 9 verschijningsvormen). En in 2023 heb ik de Power Healing workshops gevolgd. En stond ik verbaasd van de veranderingen die snel kunnen plaatsvinden. 

 

Verder ben ik nog steeds met allerlei trainingen (buiten Access Consciousness om) bezig om mijzelf te blijven ontwikkelen en te werken aan een betere versie van mezelf. En alles wat ik leer, kan ik mooi meenemen in alles wat ik (in mijn leven en praktijk) tegenkom.

Mijn reis van fysieke klachten / chronische ziekte naar weer alles kunnen doen en van (dood)ongelukkig naar innerlijke rust

Al vanaf mijn jonge jeugd heb ik mijn leven zo niet fijn gevonden. Sterker nog, ik heb in mijn tienerjaren zelfs een poging gedaan om een einde te maken aan mijn leven; wat overduidelijk niet gelukt is. Toen ik 18 jaar was, bleek ik een chronische auto-immuunziekte te hebben en vond ik mijn leven helemaal niet meer leuk. Had last van veel pijn. Toen ik op mijn 25e jaar te horen kreeg dat ik zelfs mij mocht gaan voorbereiden op een beenamputatie, besloot ik dat ik liever met 2 benen de kist in ging dan met 1 door het leven, gezien hoe ik mijn leven beleefde en de heimelijke doodswens die ik had. 

 

Dat ik hier nog steeds ben, komt omdat mijn been gered werd door 2 Fransen artsen. Bovendien geloof ik in reïncarnatie en dat we hier levenslessen te leren hebben. En totdat wij die lessen geleerd hebben, deze op ons pad blijven komen, zelfs in een volgend leven. Leek mij dan toch beter om mijn lessen dan maar in dit leven te gaan leren. En onderweg heb ik een aantal mooie lessen mogen leren, waardoor ik mij steeds beter in mijn vel ging zitten. Echter de meest belangrijke les die ik heb mogen leren is dat wij onze ziekte en chronische aandoeningen geheel onbewust zelf creëren. Dit doordat wij niet bereid zijn om allerlei zaken aan te willen kijken, waardoor ons lichaam uiteindelijk vanzelf gaat reageren om ons zo te dwingen om hier toch eens naar te gaan kijken. 

 

Hoe ik mijn gezondheid en innerlijke rust weer teruggevonden heb

Dankzij een vriendin ben ik het spirituele pad op gegaan. Begon met een aantal cursussen bij het CLI (Centrum van Leven en Intuïtie) die mij op weg hielpen naar een iets leuker leven. 

 

In 2015 kwam Access Consciousness op mijn pad en begon mijn leven op diverse vlakken rap te veranderen. Vooral mijn gezondheid veranderde drastisch. Na ruim 29 jaar kon ik na een korte afbouwperiode helemaal van mijn medicatie af en heb ik sindsdien ook geen symptomen van mijn ziekte meer ondervonden.

 

Daardoor besloot ik een bars practisioner te worden. Naarmate ik meer inzichten kreeg rondom fysieke klachten en ziekte volgde als vanzelf dat ik ook een body proces practisioner wilde worden. En ik koos ervoor om website (Magical Healing Touch) te maken zodat ik mijzelf hiermee zichtbaar kon maken. 

 

Doordat ik zelf nog tegen een aantal dingen aanliep, leek het mij verstandiger om mijn zoektocht voort te zetten. En heb ik diverse trainingen en cursussen gevolgd. Mijn grootste veranderingen hebben plaatsgevonden dankzij Access Consciousness, Set Yourself Free, Nine Star Ki en Human Design. Echter ook dankzij een aantal coaches die met mij aan de slag zijn gegaan met mijn mindset. Daardoor werden er voor mij dingen steeds duidelijker en begrijp ik inmiddels dan ook waardoor ik mijn auto-immuunziekte kreeg en ik mij behoorlijk ongelukkig heb kunnen gaan voelen. En snap ik ook beter hoe het komt dat anderen hier tegenaan kunnen lopen.  

 

Wat Access Consciousness, Set yourself free en Nine Star Ki allemaal gemeen hebben, is (meer) bewustzijn openen. Gedurende mijn reis begon ik mij te beseffen dat ik zelf de sleutels in handen had om mijn leven te kunnen veranderen. Dat wij zelf de creator van ons eigen leven zijn en dat wij dan ook zelf een veel leuker leven kunnen gaan creëren. Daar heb ik dan ook flink aan gewerkt. Inmiddels kan ik dan ook echt zeggen dat ik nu eindelijk een leven heb waar ik blij en dankbaar voor ben. 

 

Wat ik jou te bieden heb

Door alles wat ik ontdekt heb, weet ik dat ik anderen kan inspireren om het heft weer in eigen handen te kunnen gaan nemen voor jouw eigen fysieke en mentale (of zelfs financiële) gezondheid. Want uiteindelijk ben jij degene die de creator van jouw leven is.

 

Bij zowel Nine Star Ki als Human Design blijkt dat een geboortedatum (en tijdstip van geboorte) zoveel informatie geeft over wat iemands kwaliteiten, valkuilen, behoeften, drijfveren en energetische aura-werking zijn. Dat vond ik zeer fascinerend en ik koos ervoor om een Nine Star Ki coachopleiding te gaan volgen. Die heb ik in februari 2020 afgerond en mag ik anderen nu allerlei inzichten gaan geven waarom iets wel of juist niet werkt aan de hand van Nine Star Ki. 

 

En de Human Design training heb ik in november 2021 gevolgd. Jouw Human Design helpt jou om jezelf weer terug te vinden wie jij in de kern bent. Het maakt onder andere duidelijk tegen welke uitdagingen je kunt aanlopen en hoe jij je het beste door jouw leven kunt navigeren. Ik zie het dan ook als een zeer fijne aanvulling op Nine Star Ki.  

 

Daardoor werk ik dus als ervaringsdeskundige in mijn praktijk met de diverse tools en methoden zoals bv de body processen en tools van Access Consciousness, Power Healing, Soul Body Fusion, Nine Star Ki en Human Design. Al deze methodes zijn gericht op (meer) bewustzijn op alle gebieden van ons leven, want dat blijkt de meest essentiële sleutel naar een gezonder en gelukkiger leven te zijn. Daarmee kunnen er bovendien super mooie en magische dingen / momenten in jouw leven gaan verschijnen heb ik gemerkt.

 

Tevens zie ik het als een uitdaging om mensen die van de artsen gehoord hebben om maar te leren leven met hun kwalen / fysieke klachten te laten inzien dat zij, indien zij dit werkelijk echt willen, net als ik weer een normaal leven zouden kunnen leiden. 

 

Mijn missie

Het ondersteunen en begeleiden van mensen die om wat voor manier dan ook hun gezondheid of levensvreugde zijn kwijtgeraakt. Doordat ik zelf met een chronische auto-immuunzieke en klachten heb gekampt en ook nog eens met een heimelijke doodswens heb rondgelopen en ik totaal niet meer van mijn leven kon genieten, ben ik dus op zoek gegaan om mij weer gelukkig(er) te kunnen voelen. En van dat wat ik op mijn reis als grote bijdrage heb ervaren, gebruik ik nu dan ook in mijn praktijk.

 

Tevens weet ik inmiddels dat onze lichamen een zeer groot zelfgenezend vermogen hebben, dit ook mede dankzij de Germaanse Geneeskunde. Daarom wil ik deze kennis graag verder de wereld in helpen en mensen laten inzien dat lichaam, geest en ziel een echte drie-eenheid is en onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. En dat heel veel ziekten niet eens zouden hoeven te bestaan als wij bereid zouden zijn om ons bewustzijn met betrekking tot onze eigen gezondheid te gaan ontwikkelen.