WIE IK BEN

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Hanneke Coenraads en woon sinds november 2018 in Aalsmeer. Sinds januari 2015 ben ik een Access Conciousness Bars Practitioner geworden en vanaf april 2019 koos ik er voor om een Access Consciousness Body Process Facilitator te worden. En sinds eind februari 2020 mag ik mij nu ook een Nine Star Ki Coach noemen.

 

Verder ben ik nog steeds met allerlei trainingen (buiten Access Consciousness om) bezig om mijzelf te blijven ontwikkelen en te werken aan een betere versie van mezelf. En alles wat ik leer, kan ik mooi meenemen in alles wat ik (in mijn leven en praktijk) tegenkom.

Hoe dit tot stand gekomen is

Al vanaf mijn jonge jeugd heb ik mijn leven zo niet fijn gevonden. Sterker nog, ik heb in mijn tienerjaren zelfs een poging gedaan om een einde te maken aan mijn leven; wat overduidelijk niet gelukt is. Toen ik 18 jaar was, bleek ik een chronische auto-immuunziekte te hebben en vond ik mijn leven helemaal niet meer leuk. Had last van veel pijn. Toen ik op mijn 25e jaar te horen kreeg dat ik zelfs mij mocht gaan voorbereiden op een beenamputatie, besloot ik dat ik liever met 2 benen de kist in ging dan met 1 door het leven, gezien hoe ik mijn leven beleefde en de heimelijke doodswens die ik had. 

 

Dat ik hier nog steeds ben, komt omdat mijn been gered werd door 2 Fransen artsen. Bovendien geloof ik in reïncarnatie en dat we hier levenslessen te leren hebben. En totdat wij die lessen geleerd hebben, deze op ons pad blijven komen, zelfs in een volgend leven. Leek mij dan toch beter om mijn lessen dan maar in dit leven te gaan leren. 

 

Dankzij een vriendin ben ik het spirituele pad op gegaan. Begon met een aantal cursussen bij het CLI (Centrum van Leven en Intuïtie) die mij op weg hielpen naar een iets leuker leven. 

In 2015 kwam Access Consciousness op mijn pad en begon mijn leven op diverse vlakken rap te veranderen. Vooral mijn gezondheid veranderde drastisch. Na ruim 29 jaar kon ik na een korte afbouwperiode helemaal van mijn medicatie af en heb ik sindsdien ook geen symptomen van mijn ziekte meer ondervonden.

 

Daardoor besloot ik voor een aantal jaren bars facilitator te worden. Naarmate ik meer inzichten kreeg rondom fysieke klachten en ziekte volgde als vanzelf dat ik ook een body proces facilitator wilde worden. En ik koos ervoor om website (Magical Healing Touch) te maken zodat ik mijzelf hiermee zichtbaar kon maken.

 

Doordat ik nog tegen een aantal dingen aanliep, leek het mij verstandiger om mijn zoektocht voort te zetten. Zo kwamen in 2017 Leonie te Riet van Set Yourself Free en eind 2018 Nadine Melenhorst met Nine Star Ki op mijn pad. Beide dames hebben mij nog meer inzichten gegeven. Dankzij Leonie heb ik meer bewustzijn gekregen in allerlei levensprocessen en dankzij Nadine begon ik te leren mijzelf te accepteren zoals ik ben. 

 

Dat een geboortedatum zoveel informatie geeft over wat iemands kwaliteiten, valkuilen, behoeften en drijfveren zijn vond ik fascinerend en ik koos ervoor om mee te doen met haar coachopleiding. Die heb ik in februari 2020 afgerond en mag ik anderen nu allerlei inzichten gaan geven waarom iets wel of juist niet werkt aan de hand van Nine Star Ki.

 

Wat Access Consciousness, Leonie te Riet en Nine Star Ki allemaal gemeen hebben, is (meer) bewustzijn openen. Gedurende mijn reis begon ik mij te beseffen dat ik zelf de sleutel in handen had om mijn leven te kunnen veranderen. Dat wij zelf de creator van ons eigen leven zijn en dat wij dan ook zelf een veel leuker leven kunnen gaan creëren. Daar heb ik dan ook flink aan gewerkt. Inmiddels kan ik dan ook echt zeggen dat ik nu eindelijk een leven heb waar ik blij en dankbaar voor ben. 

 

Door alles wat ik ontdekt heb, denk ik anderen te kunnen inspireren om het heft weer in eigen handen te kunnen gaan nemen. Want uiteindelijk ben jij degene die de creator van jouw leven is. Daarvoor is (meer) bewustzijn op alle gebieden van het leven essentieel. Want bewustzijn blijkt de sleutel tot een mooier en gelukkiger leven te zijn. Daarmee kunnen er bovendien super mooie en magische dingen / momenten in jouw leven gaan verschijnen heb ik gemerkt.