Opstarten

Gepost op 13-03-2022

Na mijn training bij Leonie en mijn eerste consult bij mijn business coach, wordt het de hoogste tijd om nu eindelijk eens aan de bak te gaan mijn praktijk op poten te gaan zetten. 

 

Tijdens mijn eerste consult met mijn business coach (die op intuïtieve basis werkt), mocht ik een paar oefeningen doen. Zij stelde mij een vraag aan de hand van een oefening. En ik mocht gaan voelen en kijken wat er te voorschijn zou komen. Om heel eerlijk te zijn zakte de moed mij een heel klein beetje in de schoenen toen zij dit voorstelde. Dit omdat ik nog met moeite iets kan visualiseren en ik voor mijn gevoel nog steeds zo slecht bij mijn gevoel kan komen. Maar ik stond er uiteraard wel voor open en begonnen met die oefeningen. En ik was dan ook behoorlijk verrast over wat daar uiteindelijk uit bleek te komen. Waar ik mijzelf op het moment afvroeg waarvoor ik deze oefeningen te doen kreeg, werd mij dat al vrij snel duidelijk en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast was van de uitkomsten van die vragen / oefeningen. 

 

Aan de hand van mijn antwoorden, gaf Brenda mij adviezen met betrekking tot de diensten die ik zou kunnen gaan geven. En de kleuren die ik tijdens de oefeningen voor mij zag, zou kunnen gaan gebruiken voor een logo. Nu gebruik ik al vanaf het begin een plaatje wat voor mij nog steeds heel erg klopt met hoe Magical Healing Touch voor mij voelt. Echter is dat geen echte logo wat ik zou kunnen gebruiken. Hoewel ik over mijn logo nog steeds een bepaald plaatje in mijn hoofd heb zitten, zal ik te zijner tijd toch eerst eens met iemand die logo’s ontwerpt, gaan kijken of dat wat in mijn hoofd zit in beeld omgezet kan worden. Maar voor het geval dat dat toch niet mogelijk blijkt te zijn, heb ik inmiddels wel al een ander logo klaarliggen die ik dan graag zou willen gebruiken. Echter dat zal nog wel even duren aangezien ik eerst klanten in mijn praktijk wil ontvangen voordat ik aan die kosten ga beginnen. Dus eerst maar eens zien dat ik mijn praktijk draaiende ga krijgen. 

Wat voor mij tijdens de eerste consult wel heel duidelijk is geworden, is dat ik  mij wil richten op meer bewustzijn zowel mentaal als fysiek. Inmiddels is het mijn ervaring dat lichaam en geest niet te scheiden zijn, ook al denkt het merendeel van de bevolking hier anders over. Door mijn eigen ervaringen, ben ik er inmiddels van overtuigd geraakt dat elke fysieke klacht terug te leiden is naar iets wat ergens in jouw leven gebeurd is. En dat als je dat moment boven tafel kunt krijgen, er fysiek gezien dingen kunnen veranderen. 

 

En verder weet ik uit eigen ervaring dat ons jeugd en dan met name de eerste zeven jaar alles bepalend blijkt te zijn voor de rest van ons leven. Dus dat dat altijd onbewust in ons huidige leven mee speelt. En als in die eerste zeven jaar nare dingen zijn gebeurd, dat dit op allerlei momenten in ons leven de kop op blijft steken zolang wij ons daar niet bewust van zijn. Op het moment dat wij daar bewust van worden, kunnen ook die dingen veranderen omdat wij die dingen anders kunnen gaan aanpakken. 

 

En inmiddels heb ik zoveel trainingen en cursussen gevolgd dat ik aardig wat tools in mijn schatkistje heb zitten om die tools met anderen te delen. 

 

Wat ik nu de komende tijd mag gaan doen, is zorgen dat ik meer zichtbaar ga worden om anderen duidelijk te maken wat ik te bieden heb. En ik moet bekennen dat ik dat rete spannend en doodeng vind. Ik heb mij altijd het liefst onzichtbaar gemaakt (wat uiteraard moeilijk lukte gezien mijn omvang). En ook heb ik nog regelmatig innerlijke kinderen die opspelen waardoor ik nog steeds moeite heb om mijzelf met volle overtuiging neer te zetten. Wellicht wordt het nu echter toch de hoogste tijd om dwars door die angst heen te gaan bewegen en te gaan zien waar dit avontuur mij naartoe zal brengen. 

 

Wish me luck. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.