EVENEMENTEN / WORKSHOPS

Last van een winterdip?

Mijn vriendin Annette Kloosterboer van Praktijk Annette Kloosterboer en ik (Hanneke Coenraads) hebben op 21 januari 2023 weer een evenement “Last van een winterdip

 

In de donkere jaargetijden, krijgen we wel eens te maken met wat (licht) depressieve gedachten of gevoelens door welke reden dan ook. Om degenen die hier last van hebben te ondersteunen, geven wij daarom dit evenement zodat men weer vrolijker hun dag kan doorkomen en om kennis te laten maken met onze diensten waarbij wij mensen ondersteunen bij hun behoeften.

 

Tijdens het evenement geven wij ieder een sessie van 40-45 minuten. Annette middels een behandeling van een gezichts- (= gericht op depressies) of voetreflex (= meer gericht op ontspanning). En ik middels een Nine Star Ki sessie (wat tot de Chinese astrologie behoort) waardoor men met inzichten weer vrolijker naar huis zal gaan. 

 

Het evenement zal plaatsvinden op de Lindelaan 149A te Amstelveen. Parkeren (achter het gebouw) is gratis en is ook te bereiken met de buslijnen: 347, 348, 357, 358 (halte Sportlaan / van der Hooplaan) op een paar minuten loopafstand. 

 

Mocht je interesse hebben om voor € 50,00 een combinatie sessie met ons te boeken, dan kun je je aanmelden bij Annette via telefoon: 06-51573600 of email: info@praktijk-annette-kloosterboer.nl

 

Wij verwelkomen je graag. 

Wat voorspelt 2023 voor jou?

Op 28 januari 2023 geef ik een workshop “Wat voorspelt 2023 voor jou?” 

 

Volgens Nine Star Ki staat 2023 in het teken van 4 hout jaar. Dit houdt in dat wij in 2023 te maken zullen krijgen met de energieën die bij 4 hout horen. 

 

Tijdens deze workshop zal ik uitleggen wat 4 hout energie inhoudt en wat dat vervolgens voor jou inhoudt. Dit zal voor iedere deelnemer anders zijn aangezien dit bepaald wordt door jouw eigen Nine Star Ki reeks die door jouw geboortedatum bepaald is. Dus we gaan kijken wat voor effect deze energieën op jou zullen hebben. Tevens zullen we ook nog eens per maand gaan bekijken wat jij zou kunnen verwachten in die bepaalde maand. Want behalve dat we te maken hebben met de jaarenergie, hebben wij ook nog eens te maken met de maandenergie, waardoor je elke maand een andere effect kunt ervaren. De ene maand kan voor jouw gevoel zeer soepel verlopen en een andere maand kan als zeer zwaar en moeizaam worden ervaren. Door hier meer kennis over te hebben, zul je je veel gemakkelijker door 2023 heen kunnen navigeren. 

 

Om iedere deelnemer te kunnen informeren over wat hen te wachten staat, zal aan deze workshop maar 4 deelnemers kunnen meedoen. 

 

Wanneer: zaterdag 28 januari 2023 van 14.00 - 17.00 uur

 

Waar: Karperstraat 47, 1432 PC Aalsmeer - gratis parkeren (in de buurt) of bereikbaar met: buslijn 537 en 538 (halte Nieuw Oosteinde) op paar minuten loopafstand. 

 

Kosten: € 29,99 (contant te betalen of vooraf over te maken).

 

Aanmelden: telefonisch: 06-27253311 of per email: info@magicalhealingtouch.nl