Life coaching Amsterdam

Voel jij je volledig ongelukkig en ben je helemaal uitgeput? Of heb je last van een burn-out? Dan kun je terecht bij Magical Healing Touch. Ik kan je helpen om weer op je levenspad te komen wanneer je van je originele pad bent afgedwaald. Door middel van inzichten in jezelf kan ik je motiveren om weer richting te geven aan je leven. Hierdoor kun je weer meer energie en levenslust ervaren. Met mijn life coaching in Amsterdam kun je jezelf beter leren begrijpen en herstellen van je huidige situatie.

Unieke life coaching in Amsterdam

Mijn life coaching in Amsterdam vindt specifiek plaats in Aalsmeer. Ook is het speciaal gericht op mensen die zichzelf niet meer kunnen vinden of kennen. Samen gaan we op zoek naar je authentieke zelf die misschien begraven zit onder klachten en negatieve gedachtepatronen. Ik kan hier diverse methoden voor inzetten. Daarnaast kan ik je op basis van je authentieke zelf weer op je levenspad helpen. Zo kun je op den duur jouw leven inrichten naar jouw blauwdruk, dat waarvoor jij hier bent.

Life coaching Amsterdam

Beweeg weer gemakkelijk door het leven

Mijn doel met life coaching in Amsterdam is om jou weer gemakkelijker door het leven te laten bewegen. Wanneer je van je oorspronkelijke pad bent afgedwaald, kan alles in je leven onnodig lastig worden. Ik kan je helpen om weer gemakkelijker en als vanzelf door het leven te bewegen. Ik geef je inzichten in de mogelijkheden van je originele blauwdruk. Hierdoor kun je meer jezelf zijn en je weer comfortabel voelen in je dagelijks leven. Ook kan het zo zijn dat je jezelf minder ongelukkig voelt doordat je weer naar je levensdoel toewerkt.

Diverse methoden en hulpmiddelen

In mijn life coaching in Amsterdam gebruik ik diverse methoden om je meer inzicht in jezelf te geven. Zo werk ik bijvoorbeeld met de bars, of energiebanen om het hoofd. De bars of banen zijn 32 punten die een bepaald patroon vormen. Dit patroon is ontstaan door al je gedachten, ideeën, overtuigingen en beslissingen in je leven. Wanneer je van je originele levenspad bent afgedwaald, kan dit patroon je tegenwerken. Met mijn hulp en life coaching in Amsterdam, kan ik je helpen dit patroon te herstellen. Andere methoden die ik gebruik zijn bodyprocessen, Nine Star Ki en basis reading Human Design.

Wil je jouw levensvreugde weer terugvinden en duurzaam herstellen van je burn-out? Neem dan contact op met Magical Healing Touch in Aalsmeer voor life coaching in Amsterdam.