Alles over de Nine Star Ki methode

Heb jij het gevoel dat je wel wat handvatten kunt gebruiken in het leven? Zou je jezelf beter willen leren kennen en dichter bij je gevoel willen kunnen staan? Dan heeft de Nine Star Ki methode je veel te bieden. Ook ik vond het, toen ik er kennis mee maakte, enorm verhelderend, het heeft me heel veel inzichten gegeven in hoe ik in elkaar zit en het was enorm herkenbaar. De Nine Star Ki methode heeft betrekking op 5 elementen en 9 verschijningsvormen, die aan de hand van jouw geboortedatum jouw kwaliteiten en valkuilen representeren. Je leert jezelf er dus daadwerkelijk beter mee kennen. Veel mensen die van mij deze persoonlijke analyse krijgen begrijpen direct waarom bepaalde gebeurtenissen zich in hun leven blijven herhalen, of waarom ze de dingen altijd op een bepaalde manier aanpakken. Aan de hand van deze nieuwe kennis kun je groeien, voornamelijk doordat je jezelf veel beter begrijpt en daardoor inziet wat je nodig hebt.

 

De Nine Star Ki methode geeft een blauwdruk van je persoonlijkheid

Het mooie aan deze methode is dat hij als het ware een blauwdruk geeft van jouw persoonlijkheid. Hij vertelt iets over je kwaliteiten en talenten, maar ook over je valkuilen, drijfveren en behoeften. De analyse is veel dieper en gedetailleerder dan mensen doorgaans verwachten, wat ontzettend mooi is om te zien. Het is een hele mooie tool om in te zetten in het proces van bewustwording, want het geeft je letterlijk een soort handleiding met betrekking tot je eigen persoon.

 

Niet lekker in je vel zitten

Helderheid en inzicht in je persoonlijkheid

Bij alle behandelingen die ik geef staan helderheid en inzicht in je eigen persoonlijkheid, verlangens en behoeften centraal. Ik kan je helpen duidelijkheid te krijgen over wat je wilt in het leven, waar je (onbewust) behoefte aan hebt, of je de dingen wel doet zoals je zelf graag wilt of waarom je je rot voelt. Niet lekker in je vel zitten is heel lastig, zeker als je geen idee hebt waar deze negatieve gevoelens of overtuigingen vandaan komen. Een Nine Star Ki consult kan je zeker helpen, en veel kwartjes doen vallen.

 

Je kunt een consult boeken als je met belangrijke levensvragen zit, als je niet lekker in je vel zit of als je simpelweg het gevoel hebt dat je veel meer uit het leven kunt halen dan je nu doet. Ik leg je op heldere en toegankelijke wijze uit hoe je in grote lijnen in elkaar zit en wat je kunt doen om je gelukkiger, energieker en gezonder te voelen. Lijkt dat je wat? Boek dan snel een Nine Star Ki consult bij mij.