Niet lekker in je vel zitten: Hoe los je dat op?

Ik denk dat iedereen het wel eens gevoeld heeft of het zelfs voor langere tijd heeft ervaren: Niet lekker in je vel zitten. Dit is over het algemeen een gevolg van een conflict tussen wat je doet in je leven (of wilt doen), en je onbewuste overtuigingen en beperkingen. Zelf heb ik er in ieder geval jarenlang last van gehad, totdat ik op het pad van spiritualiteit kwam. Ik begon met enkele cursussen bij het CLI (Centrum van Leven en Intuïtie) en deze hebben mij erg geholpen. Ik begon het leven warempel leuk te vinden, en zelfs mijn gezondheid verbeterde. Maar de cursussen die daarna volgden zorgden er daadwerkelijk voor dat ik geen medicijnen meer hoefde te gebruiken en heel erg gelukkig werd.

 

Sinds januari 2015 ben ik een Access Consciousness Bars practitioner, en sinds 2019 ook een Access Consciousness Body Process Facilitator. Daar voegde ik in februari 2020 een certificaat Nine Star Ki aan toe, waar ik al veel vrouwen mee heb mogen helpen. Niet lekker in je vel zitten is voor mij een interessante puzzel, en zeker niet iets waar jij je bij neer hoeft te leggen. Met de juiste tools en inzichten kom je dichter bij jezelf en krijg je de regie over je leven weer terug.

 

Een bars behandeling bij niet lekker in je vel zitten

Het is bij niet lekker in je vel zitten heel belangrijk dat je je bewuster wordt van diverse patronen en onbewuste overtuigingen. Deze kunnen je namelijk enorm beperken in je gedrag en gevoelens. Bewustwording is voor mij door de jaren een de sleutel geweest tot geluk, en het is dan ook een belangrijk focuspunt bij mijn behandelingen. Of je nu niet lekker in je vel zit, het doel in je leven even kwijt bent of simpelweg niet gelukkig bent en niet weet waarom, ik kan je helpen.

 

Niet lekker in je vel zitten

Word gelukkiger en gezonder

Niet lekker in je vel zitten kun je allereerst oplossen met een Access Consciousness Bars behandeling. Daarbij laat je al een hele berg aan overtuigingen die je niet meer dienen los. Ik raak gedurende meerdere minuten enkele belangrijke punten op het hoofd vast, die corresponderen met hele tastbare zaken in je leven. De energie zal gaan stromen, en je gaat onbewust van alles loslaten. Met de Nine Star Ki methode kan ik je vervolgens heldere inzichten geven in jouw persoonlijkheid. Deze worden gebaseerd op je geboortedatum, en zijn vaak enorm verhelderend. Ben jij ook benieuwd naar wat jouw geboortedatum jou te vertellen heeft? Neem dan even contact met me op, dan plannen we voor meer helderheid, bewustwording en kracht een Nine Star Ki sessie in.