Bewustwording is nodig voor groei

Heb jij het gevoel dat je een beetje vastloopt in het leven? Dat je graag verder zou willen, wilt groeien, maar je weet niet hoe? Niet lekker in je vel zitten is heel lastig, wat de reden ook is, maar ik kan je daar zeker bij helpen. Bewustwording is daarbij het sleutelwoord. Als je je namelijk bewust wordt van allerlei patronen in jezelf dan kun je ermee aan de slag. Hoe meer bewustwording je hebt, hoe krachtiger en zelfverzekerder je je voelt. Ik kan je daar op diverse manieren bij helpen. Ik geef Acces Consciousness Bars behandelingen en Nine Star Ki consulten. Ik zal je uitleggen wat dat betekent en wat deze verschillende behandelingen voor je kunnen doen.

 

Meer bewustwording door een Bars behandeling

Een belangrijk onderdeel van bewustwording is het loslaten van patronen of overtuigingen die je niet meer dienen. Dit kun je onder andere doen middels een Bars behandeling. Daarbij houd ik met mijn vingers bepaalde energiepunten op het hoofd vast, waardoor de energie begint te stromen. Al deze punten corresponderen met tastbare zaken zoals geld, creativiteit, blijdschap, controle, etc. Door deze punten gedurende enkele minuten vast te houden worden alle overtuigingen en blokkades die je niet meer dienen met betrekking tot dat onderwerp losgelaten. Dit klinkt heel abstract, maar het werkt elke keer weer verrassend goed.

 

Het is eigenlijk ook niet zo belangrijk om te weten hoe het werkt, maar dát het werkt. Een Bars behandeling stimuleert je bewustwording doordat je veel dichter bij je eigen gevoel komt te staan, en overtuigingen die je niet meer dienen los kunt laten. Het is voor de werking niet eens nodig om erin te geloven, het werkt namelijk altijd. Jouw onbewuste geest weet wat je los mag laten, en de behandeling is enkel een tool om dat te doen.

 

bewustwording

De Nine Star Ki methode inzetten

Een andere methode voor meer bewustwording (bij vrouwen!) is de Nine Star Ki methode. Veel vrouwen voelen zich vreselijk ongelukkig, en lopen vast in hun leven. Ook ik heb daar jarenlang mee geworsteld, wat de reden is dat ik me in deze twee methodes en in spiritualiteit in het algemeen ben gaan verdiepen. De Nine Star Ki methode is onderdeel van de Chinese astrologie, welke je aan de hand van je geboortedatum een soort blauwdruk geeft van je persoonlijkheid. Er rollen uit deze berekening 3 getallenreeksen, die uit meerdere elementen bestaan. Deze vertellen iets over je persoonlijkheid. Met deze informatie snap je jezelf vaak direct beter, en begrijp je waarom bepaalde dingen je lijken te ‘overkomen’. Ze zijn voor veel vrouwen een extra duwtje in de rug tijdens het proces van bewustwording en bieden enorm veel helderheid.

 

Ben jij benieuwd wat een van deze twee methodes voor je kan betekenen? Neem dan snel contact met me op, dan vertel ik je alles over de mogelijkheden en hoe ik je kan helpen.